Moving Cities: Οι Βρυξέλλες γεμίζουν χορευτές

Moving Cities: Οι Βρυξέλλες γεμίζουν χορευτές

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήρθε η ώρα για ένα ακόμη project που φέρει την υπογραφή του Moving Cities, αυτή τη φορά στις Βρυξέλες. Το Moving Cities, το οποίο ιδρύθηκε το 2014 από τον διευθυντή του Wind & Foster, Jevan Chowdhury, συλλαμβάνει διεθνείς χορευτές επί το έργον, σε αληθινά σκηνικά.

Το concept παραμένει το ίδιο και αυτή τη φορά: το video αποτελεί έναν διάλογο μεταξύ των χορευτών και της πόλης τους. Τα οπτικά εφέ εντυπωσιάζουν και παρόλο που η λήψη έχει γίνει σε ώρα αιχμής στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον κόσμο να μετακινείται βιαστικά, το μεγαλύτερο μέρος του χορού πραγματοποιείται σε αργή κίνηση. Ενώ η ζωή κινείται στους κανονικούς ρυθμούς της, οι χορευτές καλούνται να εκφραστούν μέσα από τον χορό. Ένας άντρας χορεύει στο μετρό, μία γυναίκα στη μέση του δρόμου – όσο απρόσμενο κιαν φαίνεται, οι καλλιτέχνες εναρμονίζονται με το περιβάλλον και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η ταινία φιλοξενεί ένα πλήρες καστ Βέλγων χορευτών, και τα είδη χορού που παρουσιάζει περιλαμβάνουν μπαλέτο, σύγχρονο και hip hop.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή