«Alice»: μια ταινία μικρού μήκους σε ταξιδεύει σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο

«Alice»: μια ταινία μικρού μήκους σε ταξιδεύει σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι χορογράφοι Erica Hart και Molly Horne παρουσιάζουν την ελευθερία που μπορεί να αποδώσει μία κάμερα ακολουθώντας τις χορευτικές κινήσεις. Ο Ryan Hamelin σκηνοθετεί την ταινία μικρού μήκους “Alice”, η οποία παρουσιάζει μία νεαρή γυναίκα που χάνεται στον σουρεαλιστικό κόσμο της Νέας Υόρκης. Η γυναίκα βρίσκεται ξαφνικά σε έναν κόσμο όπου όλοι χορεύουν κι ενώ αρχικά φαίνεται να προσπαθεί να διαφύγει, στο τέλος καταλήγει να γίνεται και η ίδια κομμάτι αυτού του κόσμου. Μέχρι να επιστρέψει στην πραγματικότητα.

«Ήθελα πάντα να κάνω κάποιου είδους παιχνιδιάρικου χορευτικού project. Οπότε, όταν ο Ryan σκέφτηκε την ιδέα μίας ταινίας που να περιλαμβάνει χορό σε εξωτερικούς χώρους, θεώρησα ότι ήταν η ιδανική ευκαιρία για να συμμετάσχει η Molly. Ξέρει πραγματικά πώς να συνδέεται με τους χορευτές και να στήνει αυτό που έχει στο μυαλό της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η χορογραφία της να αποδεικνύεται πάντα εντυπωσιακή» τόνισε η Erica Hart. Οι δύο χορογράφοι κατάφεραν να συνδυάσουν διαφορετικά είδη χορού και να βγάλουν προς τα έξω τον μυστικισμό που πηγάζει από τις αιθέριες κινήσεις των χορευτών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή