Η Hillary Clinton θα ήθελε να παίξει στην ταινία της η Meryl Streep

Η Hillary Clinton θα ήθελε να παίξει στην ταινία της η Meryl Streep

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι θέλουν να παίξει στην ταινία τους η Meryl Streep, μία επιθυμία που μάλλον δεν προξενεί εντύπωση σε κανέναν. Η Hillary Clinton όμως είναι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν να συμβεί, μετά μάλιστα κι από την πρόσφατη δήλωσή της ότι θα ήθελε να την υποδυθεί η Streep σε μία πιθανή ταινία για τη ζωή της.

Εκτός του ότι η Hillary είναι μία από τις πιο διάσημες και ισχυρές γυναίκες του κόσμου, της οποίας η ζωή έχει σίγουρα ενδιαφέρον, φαίνεται ότι μοιράζεται αρκετά κοινά με την Streep. «Αν είχα επιλογή, θα ήθελα την Meryl Streep, φυσικά» είχε πει η Clinton χωρίς κανέναν δισταγμό σε συνέντευξή της. Η Street φαίνεται να συμμερίζεται την επιθυμία της, με την ηθοποιό να έχει αναφερθεί στο παρελθόν στα κοινά σημεία που έχει με την Clinton. «Βρίσκω πολλές ομοιότητες. Έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία, έχουμε δύο αδερφούς, οι δικοί μου είναι ενοχλητικοί, μεγαλώσαμε και οι δύο σε σπίτια της μεσαίας τάξης με μεγαλόψυχες μητέρες που μας ενθάρρυναν να κάνουμε κάτι ενδιαφέρον και πολύτιμο με τη ζωή μας. Πήγαμε και οι δύο από το δημόσιο σχολείο σε διακεκριμένα γυναικεία κολέγια…Αποφοιτήσαμε και οι δύο από το Yale» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στον εναρκτήριο λόγο της για τη Hillary στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Γυναικών το 2012.

Αν τελικά η ταινία γίνει πραγματικότητα και πρωταγωνιστήσει η Meryl Streep, η ηθοποιός θα έχει ενσαρκώσει δύο διαφορετικές γυναίκες πολιτικούς στην μακρόχρονη καριέρα της, καθώς το 2011 είχε υποδυθεί την Margaret Thatcher στην ταινία “The Iron Lady”.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή