Η Chiara Ferragni λανσάρει νέα καμπάνια για την σειρά παπουτσιών που φέρουν την υπογραφή της

Η Chiara Ferragni λανσάρει νέα καμπάνια για την σειρά παπουτσιών που φέρουν την υπογραφή της

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα καμπάνια της Chiara Ferragni για τη σειρά παπούτσιων που φέρει την υπογραφή της. Η Chiara ξεκίνησε το 2009 ως fashion blogger μέσα από το the blonde salad και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και ισχυρά πρόσωπα στον χώρο της μόδας. Έχει αμέτρητα αφιερώματα σε περιοδικά, όπως το W και το Grazia, ενώ το 2013 ήταν η χρονιά που υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία Guess και πόζαρε ως το κεντρικό πρόσωπο για τη καμπάνια τους.

Το 2010 αποφάσισε να ξεκινήσει τη κυκλοφορία ομώνυμων νεανικών παπουτσιών, τα οποία πωλούνται σε διάφορα σημεία του κόσμου, αλλά και online, έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση και οι Ελληνίδες! Η νέα της καμπάνια πραγματοποιήθηκε  στο Λος Άντζελες, «την πόλη που την ενέπνευσε για τη δημιουργία της χειμερινής της collection», όπως δηλώνει και η ίδια. Το χρώμα και το glitter πρωταγωνιστούν στη συλλογή της, όπως επίσης και τα χαμηλά μαύρα μποτάκια στα οποία έχει αδυναμία.

 

Επιμέλεια: Φανή Τσαντσαράκη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή