Το Net-a-Porter φοράει τα αθλητικά του

Το Net-a-Porter φοράει τα αθλητικά του

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Net-a- Porter αποφάσισε να πάρει θέση στην αθλητική μόδα, δημιουργώντας το sub – site Net-a-Sporter, το οποίο φιλοξενεί μία μεγάλη συλλογή αθλητικών brand όπως Weargrace, Bodyism, MONREAL London και L'Etoile Sport. Από το N-A-S δεν λείπουν όμως τα Adidas by Stella McCartney, Splendid και Nike, ενώ οι σχεδιαστές swimwear, Zimmermann και Lisa Marie Fernandez δημιούργησαν capsule collection ειδικά για το νέο υποκατάστημα του e-shop.

«Αρχικά, το N-A-S θα φιλοξενήσει 37 brands σε 11 αθλήματα – από τένις, γκολφ και τρέξιμο μέχρι γιόγκα, χορό, κολύμβηση και surf» αναφέρει η Telegraph. «Γνωρίζουμε ότι όλες οι γυναίκες που γυμνάζονται συνηθίζουν να συναντιούνται κατευθείαν με τις φίλες τους, μετά από ένα μάθημα γιόγκα ή χορού, χωρίς να αλλάζουν. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη μας δημιουργήσαμε μία κατηγορία με το όνομα “après sport”, σχεδιασμένη για όσες θέλουν να δείχνουν στιλάτες μετά τη γυμναστική» τόνισε η Alison Loehnis, Πρόεδρος του Net-a-Porter. Το βίντεο που κυκλοφόρησε για το λανσάρισμα του N-A-S μάς δίνει μία γεύση από τις sportswear συλλογές και την υπόσχεση ότι «τα αθλητικά ρούχα θα είναι τόσο κομψά όσο και τα υπόλοιπα στην ντουλάπα μας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή