Λαχταριστά αρώματα σε περιμένουν μέσα στο ντους

Λαχταριστά αρώματα σε περιμένουν μέσα στο ντους

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βούτυρο καριτέ, μέλι, γάλα και βούτυρο κακάο απελευθερώνουν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά σε τρία Conditioner Σώματος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσα στο ντους. Μετά την επανάσταση που έφερε η NIVEA στην ενυδάτωση στο ντους, δημιούργησε τρία νέα προϊόντα με ξεχωριστά αρώματα που συνδυάζουν βαθιά ενυδάτωση και απόλαυση. Εμπλουτισμένα με συστατικά που ενυδατώνουν, τόσο τις κανονικές, όσο και τις ξηρές επιδερμίδες, χωρίς ίχνος λιπαρότητας, για χρήση αμέσως μετά το ντους. Η νέα σειρά περιποίησης σώματος απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Λαχταριστά αρώματα σε περιμένουν μέσα στο ντους-1

Ειδικά σχεδιασμένο για εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας, το  NIVEA Conditioner Σώματος Cocoa & Milk, περιέχει βούτυρο-κακάο, γνωστό για τις φυσικές αντιοξειδωτικές, προστατευτικές ιδιότητες και τη βελούδινη υφή του. Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και με ειδική σύνθεση που θρέφει την ξηρή επιδερμίδα.

Λαχταριστά αρώματα σε περιμένουν μέσα στο ντους-2

Tο NIVEA Conditioner Σώματος Smooth Milk διατηρεί όλες τις ιδιότητες του NIVEA Smooth Sensation Body Lotion, προσφέροντας την ίδια εντατική ενυδάτωση, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Η βανίλια σε συνδυασμό με τις νότες white musk και σανταλόξυλου δημιουργούν ένα άρωμα που σε ακολουθεί για όλη την ημέρα.

Λαχταριστά αρώματα σε περιμένουν μέσα στο ντους-3

Το NIVEA Conditioner Σώματος Honey & Milk περιέχει όλες τις ιδιότητες του μελιού που φροντίζουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λεία και ελαστική. Αρώματα λουλουδιών, sorbet μελιού και εκχύλισμα γάλακτος σε βάση μόσχου, βενζόης και βανίλιας αφήνουν στην επιδερμίδα ένα άρωμα γλυκό και με διάρκεια. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή