Η Nike λανσάρει το Pro Bra και μας δείχνει πώς δημιουργήθηκε

Η Nike λανσάρει το Pro Bra και μας δείχνει πώς δημιουργήθηκε

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αθλητικό μπουστάκι αποτελεί το πιο βασικό κομμάτι στην προπόνηση κάθε γυναίκας που ασχολείται με τον αθλητισμό και συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που φοράει. Δεδομένου μάλιστα, του διαφορετικού σωματότυπου που έχει η κάθε γυναίκα, ο σχεδιασμός του απαιτεί την εστίαση σε πολύ συγκεκριμένες ανάγκης. Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, η εφαρμογή και η στήριξη είναι απαραίτητες. Έτσι, η Nike έβαλε τα δυνατά της και δημιούργησε το Nike Pro Bra, ένα αθητικό μπουστάκι για το οποίο χρειάστηκε να αφιερώσει πάνω από δύο χρόνια έρευνας, δοκιμών, σχεδίασης και ανάπτυξης.

«Έχουμε ένα ρητό εδώ, 'Χωρίς μπουστάκι, δεν μπορείς ούτε να προπονηθείς, ούτε να τρέξεις», λέει η Julie Igarashi, Vice President of Global Design της Nike Women’s Training. Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς είναι η συλλογή Nike Pro Bra, μια καινοτόμος συλλογή σχεδιασμένη για το σώμα που κινείται, παρέχοντας σωστή εφαρμογή και απόλυτη στήριξη σε κάθε αθλήτρια. Η συλλογή αποτελείται από μπουστάκια σχεδιασμένα για όλα τα επίπεδα στήριξης που επιθυμεί η κάθε γυναίκα  και περιλαμβάνει το νέο Nike Pro Fierce Bra, και τα ανανεωμένα Nike Pro Classic (διατίθεται και με ενίσχυση) και Nike Pro Indy Bras.  Όλα τα κομμάτια της συλλογής ολοκληρώνονται με το νέο σύστημα Nike Pro 360 Fit, το οποίο χρησιμοποιεί ένα σύστημα υπολογισμού που δημιούργησε η Nike για να βοηθάει τις αθλήτριες να βρίσκουν το ακριβές μέγεθός τους. Οι αρχικές δοκιμές σε 100 αθλήτριες έδειξαν ότι το σύστημα είναι ακριβές περίπου κατά 80%. «Αν και θεωρούμε απίστευτα συναρπαστικό αυτό το ποσοστό, είναι μόνο η αρχή. Επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ακρίβεια αυτού του νέου συστήματος εφαρμογής» καταλήγει η Kerryn Foster, Nike Women’s Training Technical Development Director. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή