H Helen Mirren βρήκε τη διάδοχό της στο πρόσωπο της Jennifer Lawrence

H Helen Mirren βρήκε τη διάδοχό της στο πρόσωπο της Jennifer Lawrence

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Νοέμβρη, ο παρουσιαστής Jon Stewart μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τους τη διαπίστωση ότι η Jennifer Lawrence μοιάζει με τη Helen Mirren στα νιάτα της. «Είσαι ίδια!» είπε στη νεαρή ηθοποιό που βρισκόταν εκεί ως καλεσμένη του, αλλά εκείνη διαφώνησε μαζί του, χωρίς να μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για την ανακάλυψη.

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά, το περιοδικό Entertainment Tonight ρώτησε τη Helen Mirren αν συμφωνεί με την παρομοίωση του Stewart κι εκείνη έπλεξε το εγκώμιο της Jennifer: «Είναι πιο όμορφη από ‘μένα, αλλά ναι, πράγματι, υπάρχει πολύ έντονη ομοιότητα. Έχει τα παχουλά μαγουλάκια που είχα κάποτε κι εγώ. Όσο μεγαλώνει, αυτά θα πέσουν και θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο. Είναι ένα όμορφο κορίτσι που θα γίνει μια πανέμορφη γυναίκα» κατέληξε η 68χρονη ηθοποιός για την ανερχόμενη σταρ.

H ομοιότητα των δυο σταρ προς το παρόν μοιάζει να περιορίζεται στη εξωτερική τους εμφάνιση. Τα χρόνια που τους χωρίζουν είναι πολλά – στα 23 της, η Lawrence θα μπορούσε άνετα να είναι εγγονή της Mirren- και άρα μένει να αποδειχτεί το ταλέντο της νεαρής Αμερικανίδας. Που όμως έχει ξεκινήσει την καριέρα της με τους καλύτερους οιωνούς: έχει ήδη ένα κερδισμένο Όσκαρ- για την ταινία Silver Linings Playbook- , δύο υποψηφιότητες και πολλές άλλες βραβεύσεις στο- σύντομο- βιογραφικό της. Από την άλλη, η βετεράνος Mirren έχει κερδίσει ένα Όσκαρ- για την ερμηνεία της ως Βασίλισσα Ελισάβετ στην ταινία The Queen – τέσσερα βραβεία BAFTA, τρεις Χρυσές Σφαίρες, τέσσερα Emmy Awards και δυο βραβεία στο Φεστιβάλ των Καννών.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο βρετανικό Harpers Bazaar, η Mirren δήλωνε ότι «στα νιάτα μου, ήμουν ένα στρουμπουλό κορίτσι με σημάδια  στο πρόσωπο που ήθελε να γίνει σταρ- το οποίο είναι απαίσιο, στην πραγματικότητα». Κάτι μας λέει ότι και η Lawrence έχει την ίδια άποψη: το να είναι σταρ μοιάζει να της είναι δυσάρεστο. Αρνείται να χάσει κιλά για να ικανοποιήσει το star system, τα βάζει με τις διάσημες συνομήλικές της που συμπεριφέρονται με προκλητικό τρόπο για να ανεβάσουν τις… μετοχές τους στη showbiz και είναι (πολύ) περισσότερο αυθόρμητη απ΄ό,τι θα επιθυμούσαν οι image makers και οι ατζέντηδες.

Αν και ο χρόνος μένει να αποδείξει κατά πόσο η Jennifer Lawrence θα έχει τη διάκρεια της Helen Mirren, φαίνεται πως η τελευταία έχει ήδη εντοπίσει ποια θα μπορούσε να είναι η διάδοχός της… 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή