Angelina Jolie- Brad Pitt: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Angelina Jolie- Brad Pitt: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συμμετοχή τους, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, στην ταινία «Mr&Mrs Smith», το 2008, έμελλε να σηματοδοτήσει για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt μία αρχή και ένα τέλος: την αρχή μιας καινούργιας κοινής ζωής και το τέλος της κινηματογραφικής τους συνύπαρξης. Ένα τέλος που όμως αποδεικνύεται τώρα προσωρινό. 

Εννέα χρόνια μετά από την εμπορική επιτυχία του φιλμ «ο κύριος και η κυρία Σμιθ», το διάσημο ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι μαζί μπροστά από τις κάμερες. Αυτή τη φορά, όμως, σε κάτι διαφορετικό. Η ταινία θα έχει τίτλο By the Sea και το σενάριο ανήκει στη Jolie, η οποία θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, είχε γίνει γνωστό ότι ο Pitt και η Jolie αναζητούν τοποθεσία στη Μάλτα για ένα καινούργιο κινηματογραφικό project. Αλλά κανείς δεν επιβεβαίωνε τίποτα μέχρι που ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την Universal Studios, που θα αναλάβει την παραγωγη. Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της εταιρείας, Donna Langley, «η Angelina αποδεικνύει διαρκώς το ταλέντο της στο να λέει ιστορίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και χαιρόμαστε που συνεχίζουμε τη συνεργασία μαζί της με το φιλμ By the sea. Η Angelina και ο Brad αντιπροσωπεύουν δυο από τα πιο λαμπερά ταλέντα του Hollywood και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της δυνατής ταινίας που ετοιμάζουν».

Η Angelina συνεργάζεται με τη Universal και στην παραγωγή της ταινίας «Unbroken». Πρόκειται για τη δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια της ηθοποιού και αφορά τη ζωή του Ολυμπιονίκη και ήρωα πολέμου Louis Zamperini- ο οποίος πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 97 ετών.

Όσο για το τι πρόκειται να δούμε στο By the Sea, λίγα πράγματα είναι γνωστά πέρα από το ότι πρόκειται για δράμα.  Και αυτά τα… λίγα φρόντισε να αποκαλύψει η ίδια η Jolie. Σε συνέντευξή της στο κανάλι Extra είπε ότι «έγραψα κάτι για τον Brad και εμένα πριν από μερικά χρόνια… έτσι, για πλάκα. Πρόκειται για μια μικρή,  ανεξάρτητη δημιουργία, απ’ αυτές που θα θέλαμε να κάνουμε, αλλά δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία. Είναι κάτι πολύ μικρό και πειραματικό!» 

Δήμητρα Βγενοπούλου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή