Ο Johnny (Depp) πήρε την κιθάρα του…

Ο Johnny (Depp) πήρε την κιθάρα του…

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για όσους γνωρίζουν την αγάπη που τρέφει για τη μουσική – και τις συνεργασίες που έχει κάνει ως κιθαρίστας με γνωστά (και λιγότερο γνωστά) ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής- μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Johnny Depp πήρε την κιθάρα του και ανέβηκε στη σκηνή για να συνδράμει το συγκρότημα Aerosmith.

Η  guest εμφάνιση του ηθοποιού έλαβε χώρα στη συναυλία του συγκροτήματος στη Βοστώνη, όπου ο Depp έπαιξε μαζί με τους Aerosmith το blues κομμάτι Train Kept A-Rollin'.  Ήδη στα τρία πρώτα λεπτά, οι… κανονικοί κιθαρίστες του συγκροτήματος Joe Perry και Brad Whitford είχαν παραχωρήσει τη θέση τους στο Depp για να σολάρει. Και εκείνος το έκανε με υποδειγματική μαεστρία – προκαλώντας τον απόλυτο ενθουσιασμό κατ’ αρχάς του frontman της μπάντας, Steve Tyler.

Ο Johnny Depp έχει ξαναβρεθεί στη σκηνή με τους Aerosmith, τον Αύγουστο του 2012, σε συναυλία τους στο Los Angeles. Και σόλαρε με το ίδιο ακριβώς τραγούδι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή