Τι γυρεύει μια μαυροντυμένη κυρία στα κεντρικά του Chanel μέσα στη νύχτα;

Τι γυρεύει μια μαυροντυμένη κυρία στα κεντρικά του Chanel μέσα στη νύχτα;

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γυρισμένο σαν κόμικ, ασπρόμαυρο και αρκούντως καλογυρισμένο ώστε να το δεις μέχρι το τέλος παρά τα τέσσερα λεπτά διάρκειας, το νέο βίντεο του οίκου Chanel είναι μία ακόμα απόπειρα του Karl Lagerfeld να μας μυήσει στον κόσμο του. Βλέπετε τη σκηνοθεσία στο «Private View», όπως λέγεται το εν λόγω ταινιάκι, την έχει αναλάβει ο ίδιος….

Η υπόθεση; Μια σημαντική πελάτισσα του οίκου επισκέπτεται τις κεντρικές εγκαταστάσεις στο Rue Cambon μέσα στη νύχτα. Κατεβαίνει από τη μοτοσυκλέτα, προσπερνάει τον φύλακα με τη βοήθεια του μοντέλου Jamie Bonchert και μπαίνει στα πριβέ σαλόνια για να γίνει ο μοναδικός θεατής μιας επίδειξης μόδας που παρουσιάζει τα νέα ρούχα του brand, την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015. Kαι στο τέλος, εκεί που η αγωνία κορυφώνεται σχετικά με το αν της άρεσε αυτό που είδε, πετάει ένα «θα τα πάρω όλα» και σκάει το πιο ζεστό της χαμόγελο!

Η μαυροντυμένη κυρία δεν είναι άλλη από την Amanda Harlech, σύμβουλος και δεξί χέρι του Karl Lagerfeld – η γυναίκα που λέγεται πως αποφασίζει για εκείνον και τον επηρεάζει καθημερινά. Όσο για τα ίδια τα ρούχα, πρωτοπαρουσιάστηκαν στο Ντάλλας πέρυσι, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Chanel από αυτό το μήνα και χαρακτηρίζονται από το «καουμπόικο» στοιχείο, με γιλέκα, παπιγιόν και τουίντ. Λέτε να πάρουμε κι εμείς όλα;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή