Η Blake Lively απέκτησε το δικό της site, αλλά…

Η Blake Lively απέκτησε το δικό της site, αλλά…

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι πρότινος, η Blake Lively είχε συνηθίσει στα «χάδια» των media, στα σχεδόν αποθεωτικά editorials και αναπτύγματα των περιοδικών μόδας, στους ύμνους για την αριστοκρατική ομορφιά, το ιδιαίτερο στιλ, το ονειρεμένο σχεδόν ταίριασμα της με τον επίσης χολιγουντιανό «ωραίο» (και σύζυγο) της, Ryan Reynolds.

Όμως, το νέο (επιχειρηματικό;) εγχείρημα της πρωταγωνίστριας του “Gossip Girl”, ένα site, όχι ιδιαίτερα… στοχοπροσηλωμένο, μάλλον μπέρδεψε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εδώ και δύο μέρες αναρωτιούνται τι ακριβώς ήθελε να πει μέσα από αυτή την κίνηση της η ηθοποιός. «Είναι κάτι σαν διαδικτυακό κατάστημα; Είναι ένα blog; Είναι κάτι σαν μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σημαία του το υγιεινό lifestyle; Τι ακριβώς είναι το Preserve.Us;», αναρωτιούνται στις στήλες τους αρθρογράφοι που μέχρι χθες είχαν πολύ συγκεκριμένη εικόνα για το τι ακριβώς πρεσβεύει η Blake Lively, η οποία «έφερνε»  λίγο (σε ό,τι αφορά τις διατροφικές εμμονές, τουλάχιστον), στη  Gwyneth Paltrow.

Και η (μαύρη) αλήθεια είναι ότι τα πράγματα από την αρχική κιόλας σελίδα του site της Lively είναι λίγο μπερδεμένα: από το εισαγωγικό βίντεο που δείχνει ένα ζευγάρι (που φαίνεται να είναι η ίδια και ο σύζυγος της, αλλά δεν είναι…), μέχρι το editorial της ηθοποιού, ο διαδικτυακός χρήστης «βουτάει» στην ασάφεια.

Από τη μία διαβάζει ότι ο Lively είναι «πεινασμένη και όχι μόνο για εντσιλάδες», όπως γράφει και από την άλλη πέφτει σε μία γραβάτα – κειμήλιο του 1930, η οποία πωλείται προς 100 δολάρια για καλό σκοπό (;) κι από την άλλη διαβάζει editorial μόδας για την «Barbie των Δασών» και –μάλλον- δεν βγάζει άκρη.

Η Blake Lively απέκτησε το δικό της site, αλλά…-1

Ούτε η «κατάθεση ψυχής» της «εκδότριας» Lively διαφωτίζει την κατάσταση. Όπως χαρακτηριστικά γράφει στο editorial της, το να γράψει «αυτές τις λίγες γραμμές» για το νέο της εγχείρημα ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στην μέχρι σήμερα πορεία της, ενώ δηλώνει «πεινασμένη για την εμπειρία».

«Αισθάνομαι περισσότερο μαθήτρια, σε ό,τι αφορά το μοίρασμα της γνώσης, παρά δασκάλα. Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κάποια τα κάνω καλά, κάποια όχι. Ο καθένας έχει μία ιστορία να πει. Αυτή είναι η ιδέα που κρύβεται πίσω από το site», γράφει η Lively και κάπου εκεί προς τα μισά του μακροσκελούς της σημειώματος αποκαλύπτει και ποια ακριβώς είναι η βασική ιδέα του site: το να δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη κοινότητα που θα προφυλάσσει παλιά αγαπημένα αντικείμενα και θα τα θέτει προς πώληση. Ή μήπως όχι;

Σε κάθε περίπτωση, η επίσημη «πρώτη» του site της καταμπέρδεψε τους ανθρώπους του Τύπου που δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν «τρικυμία εν κρανίω» την όλη προσπάθεια, η οποία διασώζεται κάπως από την αισθητική των φωτογραφιών και της δομής του ιστότοπου που φτιάχτηκε για χάρη της ηθοποιού.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή