Η Dita Von Teese λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων για νέες μητέρες

Η Dita Von Teese λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων για νέες μητέρες

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγάπη της για τα κομψά εσώρουχα που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα ήταν η αφορμή για να δημιουργήσει η Dita Von Teese την πρώτη της Von Follies by Dita Von Teese Lingerie σειρά. Αυτό έγινε το 2012, όταν η Von Teese για κάθε σεζόν είχε σχεδιάσει κομμάτια vintage αισθητικής, αισθησιακά και απολύτως εκλεπτυσμένα, με έμφαση στη δαντέλα και τις βελούδινες λεπτομέρειες.

Φέτος, όμως, η διάσημη performer αποφάσισε να συνεργαστεί με τη διαδικτυακή εταιρεία Destination Maternity για μία περιορισμένης έκδοσης collection εσωρούχων που θα κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες και λαμπερές μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η σταρ του burlesque μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη μητέρα, αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε από το να σχεδιάσει μία συλλογή για όσες γυναίκες το έχουν βιώσει.

Η ιδιαίτερη σειρά της θα ενταχθεί στην ευρύτερη collection Von Follies by Dita Von Teese και θα περιλαμβάνει πέντε δαντελένιους στηθόδεσμους εγκυμοσύνης, όπως επίσης και τρία ζευγάρια εσωρούχων με τιμή ανάμεσα στα 30 και 40 δολάρια.

Κάθε κομμάτι της collection είναι εφοδιασμένο με ειδικά και αποσπώμενα μέρη, σχεδιασμένα για πρόσθετη άνεση, ανόρθωση και στήριξη.

«Η συλλογή που δημιούργησα με τη Destination Maternity έχει σχεδιαστεί για να συλλάβει το πνεύμα της retro λάμψης, ενώ παράλληλα εμπνέει αυτοπεποίθηση και συνδυάζεται με τις πρακτικές απαιτήσεις και τις καθημερινές ανάγκες της νέας μητέρας. Όλοι οι στηθόδεσμοι ανοίγουν στο μπροστινό μέρος για να γίνεται πιο εύκολα ο θηλασμός και τα ταιριαστά εσώρουχα με τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους σκοπό έχουν να αναδείξουν τη σιλουέτα με τον καλύτερο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της σειράς.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή