Μπορείτε να φανταστείτε τη Meryl Streep να τραγουδά Lady Gaga;

Μπορείτε να φανταστείτε τη Meryl Streep να τραγουδά Lady Gaga;

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσε να ήταν βγαλμένη από σενάριο… επιστημονικής φαντασίας, αλλά εν προκειμένω η «συνύπαρξη» της Meryl Streep με τη Lady Gaga αφορά ένα πραγματικό κινηματογραφικό project. O λόγος για την ταινία “Ricki and the Flash”, το σενάριο της οποίας υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ για την ταινία “Juno”, Diablo Condy, και στην οποία είπε το «ναι» και πρωταγωνιστεί η μεγάλη κυρία του αμερικανικού σινεμά.

Η  Meryl Streep ερμηνεύει μία μουσικό (κιθαρίστρια) που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα παιδιά της, τα οποία παράτησε μικρά προκειμένου να κυνηγήσει την καριέρα της. Τα γυρίσματα της ταινίας, όπως αποκάλυψε η συνεριογράφος σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, έχουν καθυστερήσει γιατί ο σκηνοθέτης Jonathan Demme επέμενε να παρακολουθήσει η Streep μαθήματα κιθάρας! «Ό,τι μουσική και τραγούδι ακούσετε στην ταινία, θα είναι από τη μπάντα και τη Meryl», δήλωσε η Cody.

Ο κόσμος της Streep και ο κόσμος της Gaga μοιάζουν εντελώς διαφορετικοί και η ιδέα ότι θα ακούσουμε την πρωταγωνίστρια να ερμηνεύει τραγούδια της pop καλλιτέχνιδας, εντελώς ξένη. Και όμως η Cody λέει «ίσως ακούσετε λίγη Lady Gaga εκεί μέσα», εξηγώντας ότι αυτό θα συμβεί γιατί, αν και ο χαρακτήρας της Streep θα παίζει κυρίως κλασική ροκ, η παραγωγή σκοπεύει να παντρέψει παλαιότερα hits με  καινούργια κομμάτια.

Ο «χαμαιλέοντας» Meryl Streep, που έχει προταθεί για Όσκαρ 18 (!) φορές και έχει κερδίσει τρεις, έχει αποδείξει στο παρελθόν (Mama Mia!, H καλύτερη παρέα) ότι διαθέτει φωνητικές ικανότητες, αλλά η προσθήκη της κιθάρας στις δεξιότητές της γεννά προσδοκίες για μεγαλύτερα πράγματα. Πόσω μάλλον, όταν σ’ αυτή θα την ακούσουμε να παίζει το “Bad Romance”.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο για την ταινία “Ricki and the Flash”, που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, είναι ότι σ’ αυτή συμμετέχει η κόρη της ηθοποιού, επίσης ηθοποιός Mamie Gummer. «Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να τις δούμε να παίζουν η μία απέναντι στην άλλη», αναφέρει με ενθουσιασμό η Cody, που έχει βασίσει το σενάριο σε πραγματικά της βιώματα και κυρίως τη δική της (προβληματική) σχέση με τη μητέρα της.

Επιμέλεια: Δήμητρα Βγενοπούλου

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή