Christina Hendricks: Έκανε του… κεφαλιού της και “απογείωσε” την καριέρα της

Christina Hendricks: Έκανε του… κεφαλιού της και “απογείωσε” την καριέρα της

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά καιρούς πολλά ακούγονται για τα λάθη των πρακτορείων και των ατζέντηδων σε ό,τι αφορά την καριέρα των καλλιτεχνών που (υποτίθεται) ότι συμβουλεύουν.

Η Christina Hendricks, η χυμώδης πρωταγωνίστρια της πολυβραβευμένης σειράς του AMC, “Mad Men”, ήταν μία τέτοια περίπτωση, που αν δεν υπάκουγε στο ένστικτο της και συμμορφωνόταν με τις «συμβουλές» του πρακτορείου της, σήμερα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα ήταν ακόμη ένα plus size μοντέλο.

Γι’ αυτή την άγνωστη πτυχή της καριέρας της η Hendricks μίλησε στον “Guardian”, αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο δεν βοηθήθηκε από τους εκάστοτε ατζέντηδες της, αλλά ευτυχώς που δεν άκουσε τις συμβουλές τους…

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Hendricks στη συγκεκριμένη συνέντευξη της, την εποχή που είχαν ξεκινήσει τα castings για τη σειρά “Mad Men” και ενώ στα χέρια της βρισκόταν ήδη ο ρόλος της “Joan Harris”, το πρακτορείο της την είχε συμβουλεύσει να μην αποδεχθεί την πρόκληση.

«Από το πρακτορείο μου είπαν: “Δεν πρόκειται να σε οδηγήσει πουθενά αυτή η επιλογή. Σε θέλουμε για να βγάζεις λεφτά. Και αυτή η κίνηση δεν θα φέρει λεφτά”», αποκάλυψε η Hendricks, η οποία ωστόσο δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να πει «όχι», με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας της με το εν λόγω πρακτορείο.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η Hendricks πάει κόντρα σε συμβουλές ειδικών. Στο παρελθόν, της είχαν επιστήσει την προσοχή σε ό,τι είχε να κάνει με τα κιλά της. Τότε ακόμη, η ηθοποιός εργαζόταν ως μοντέλο και η επίσκεψη της στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους είχε γίνει η αιτία να πάρει πάνω από 10 κιλά.

Όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί, κάτι οι μακαρονάδες και τα ιταλικά γλυκά, κάτι ο πιο χαλαρός τρόπος ζωής των ιταλών καλοφαγάδων και κάπως έτσι απέκτησε τις χαρακτηριστικές – σήμερα – καμπύλες της, που της άλλαξαν τη ζωή.

«Ένιωσα γυναίκα μέσα στο νέο μου σώμα και αποφάσισα να το κρατήσω», δήλωσε η Hendricks, η οποία έκανε και πάλι του κεφαλιού της και δεν της βγήκε σε κακό (αφού σήμερα θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που επανέφεραν στην τηλεόραση και το σινεμά το πρότυπο της κανονικής, πληθωρικής γυναίκας που αγαπά το σώμα της και τη ζωή και "καταργεί" τα ανορεξικά πρότυπα).

Περίπου 7 χρόνια μετά την πρεμιέρα του ‘Mad Men”, την ανεπανάληπτη επιτυχία της σειράς, τα άπειρα τηλεοπτικά βραβεία και τη δημιουργία τάσεων – στη μόδα και την καθημερινότητα -, αλλά και την επιτυχία της ίδιας της Hendricks, πώς να αισθάνονται άραγε οι ειδήμονες που κάποτε της απαγόρευσαν να δεχθεί τον ρόλο;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή