Τα πιο όμορφα αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα

Τα πιο όμορφα αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αύγουστος προβλέπεται ζεστός και αυτό σίγουρα, δεν επηρεάζει μόνο τη διάθεσή, αλλά και την εμφάνισή μας. Κι αν για τα καθημερινά μας looks έχουμε βρει λύση με αέρινα maxi φορέματα και δροσερά υφάσματα, μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψουμε πώς θα διατηρούμε υπέροχα (και) τα μαλλιά μας σε αυτές τις θερμοκρασίες; Το σίγουρο είναι πως κάθε γυναίκα θέλει να έχει ίσια λαμπερά μαλλιά ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά με τη ζέστη και τον ιδρώτα κάτι τέτοιο μάλλον είναι δύσκολο.

Η καλύτερη ιδέα φυσικά, είναι να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε αξεσουάρ για τα μαλλιά. Κορδέλες, στέκες, φιόγκους, μπαντάνες, μαντήλια και λαμπερά κοσμήματα είναι ιδανική λύση για να αναδείξουμε τα χτενίσματά μας.

Μπορούμε να φτιάξουμε μία κομψή αλογοουρά, ένα χαλαρό σινιόν ή μερικές πλεξούδες και να τις στολίσουμε με τα πιο όμορφα και χρωματιστά αξεσουάρ. Αυτό το καλοκαίρι μπορούμε να δοκιμάσουμε και στέκες ή στεφανάκια με λουλούδια που σίγουρα είναι το must have κομμάτι των φετινών μας αξεσουάρ.

Εμείς διαλέξαμε τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ για τα μαλλιά και εσείς μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

Τα πιο όμορφα αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα-1

Fullah Sugah 5,90 Ευρώ

Τα πιο όμορφα αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα-2

Asos.com 14,29 Ευρώ

Τα πιο όμορφα αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα-3

Accessorize 19 Ευρώ 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή