Το supermodel Lara Stone ποζάρει με λύκους και φωτογραφίζεται σε styling της Kate Moss

Το supermodel Lara Stone ποζάρει με λύκους και φωτογραφίζεται σε styling της Kate Moss

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έπρεπε να διαλέξουμε την καλύτερη ομάδα μόδας για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού editorial, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Kate Moss και η Lara Stone θα ήταν ανάμεσα στα άτομα που θα την πλαισίωναν.

Μία τέτοια συνεργασία πραγματοποιήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής “Vogue” με την πρώτη σε ρόλο στιλίστριας και τη δεύτερη να ποζάρει στον φακό του διάσημου φωτογράφου, Mario Sorrenti.

Η Kate Moss μετά το επιτυχημένο στιλιστικό της ντεμπούτο με τη Daria Werbowy σε τεύχος της άνοιξης, φαίνεται πως «ανέβηκε επίπεδο», επιλέγοντας τη Lara Stone για ένα από τα editorials του φθινοπώρου.

Άλλωστε, σύμφωνα με την περσινή ανακοίνωση της συνεργασίας της με το περιοδικό, όπου είχε ξεκαθαριστεί πως το διάσημο μοντέλο θα δουλέψει με φωτογράφους και μοντέλα της επιλογής του, η Moss δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει τους καλύτερους στο είδος τους.

Έτσι, λοιπόν, ένα από πιο περιζήτητα supermodels αυτή τη στιγμή – ο λόγος για τη Lara Stone–  ήταν απολύτως κατάλληλη για να φιλοξενηθεί στις σελίδες της «Βίβλου της μόδας».

Το 30χρονο μοντέλο και σύζυγος του ηθοποιού, David Walliams πρωταγωνίστησε στη φωτογράφιση για το 12σέλιδο editorial και τα κατάφερε περίφημα. Σε ένα δωμάτιο με έπιπλα αντίκες, πόζαρε με δύο λύκους φορώντας ένα μεταξωτό Versace φόρεμα, αξίας περίπου 1.800 ευρώ και έγινε η απόλυτη ηρωίδα σε ένα «άγριο» παραμυθένιο σκηνικό.

Το ξανθό μοντέλο που επέστρεψε στις πασαρέλες και στα photoshootings λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της έδειχνε πιο όμορφο και καλλίγραμμο από ποτέ μέσα στο lingerie φόρεμά του.

Φυσικά, η ιστορία που κρύβεται πίσω από το concept ήταν ιδέα της ίδιας της Moss, η οποία απέδειξε περίτρανα πως έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και ως fashion editor στο μεγαλύτερο περιοδικό μόδας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή