Julie Gayet: Η ερωμένη του γάλλου προέδρου παίρνει την εκδίκηση της

Julie Gayet: Η ερωμένη του γάλλου προέδρου παίρνει την εκδίκηση της

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς και χωρίς καμία διάθεση απαξίωσης της κινηματογραφικής της πορείας, τη Julie Gayet, δεν την γνωρίζαμε ως ηθοποιό.

Μας «συστήθηκε» – παρά τη θέληση της, η αλήθεια είναι – πέρσι τον Ιανουάριο, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το ερωτικό δίπορτο του γάλλου προέδρου, Francois Hollande: η Gayet ήταν το «τρίτο πρόσωπο», η γυναίκα που «εξαφάνισε» από τη ζωή του γάλλου πολιτικού την επίσημη σύντροφο του, Valerie Trierweiler, η οποία και αυτή κάποτε υπήρξε «τρίτο πρόσωπο» (και κομμάτι από το «γαϊτανάκι» του Hollande με την επίσης πολιτικό, Segolene Royal…).

Τότε, λοιπόν, ένα άρθρο του περιοδικού “Closer” και μερικές paparazzi φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού, ήταν αρκετά για να προκαλέσουν μικρούς πολιτικούς «σεισμούς», για να καταφύγει η Gayet στη δικαιοσύνη «κυνηγώντας» το περιοδικό και για να πακετάρει η Trierweiler τα πράγματα της, εγκαταλείποντας ταπεινωμένη τον Holland.

Των μηνύσεων, των αγωγών και των αποζημιώσεων ακολούθησαν μακροσκελή δημοσιεύματα για τον νέο έρωτα του Hollande, καθώς και για τις προθέσεις του. Τα Μέσα σχεδόν συμπέραιναν ότι αυτή η μοιραία σχέση με τη συγκεκριμένη μοιραία κυρία, θα τον οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Φευ. Ο -όχι και τόσο δημοφιλής- πολιτικός, πριν από λίγο καιρό, διέψευσε τα περί γάμου σενάρια, ωστόσο, χωρίς να υπολογίζει ότι μάλλον – και μετά από σειρά ερωτικών σκανδάλων, στα οποία «πρωταγωνίστησε» – ότι βρήκε τον «δάσκαλο» του.

Διότι, η Gayet, απ’ ό,τι φαίνεται – και σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στον γαλλικό Τύπο για τον αδάμαστο, ερωτικά, χαρακτήρα της – δεν είναι άλλη μία amoureuse στο καρνέ του γάλλου προέδρου. Οι συμπατριώτες της και ο Τύπος τη θεωρούν γυναίκα ικανή για όλα, απόμακρη μεν, αλλά χωρίς αναστολές και αρκετά δυναμική σε ζητήματα… καρδιάς.

Έτσι, πριν προλάβει να πάρει ο άνεμος τις διαψεύσεις του Hollande, το γαλλικό – gossip θεματολογίας –  περιοδικό “Voici” δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες της Gayet με ολοκαίνουργιο φλερτ.

Παιχνίδια στη θάλασσα, τρυφεροί εναγκαλισμοί, βλέμματα όλο υπόσχεση, πόζες γεμάτες νάζι φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του τελευταίου τεύχους, μαζί με λεπτομέρειες για το ποια είναι η ταυτότητα του ψαρομάλλη κυρίου που συνόδευσε την ηθοποιό στην πλαζ.

Και φυσικά, ο φωτογραφικός φακός είχε φροντίσει να εξασφαλίσει το καλό προφίλ (και ανφάς) του διόλου τυχαίου 52χρονου μεγαλοδικηγόρου, Pierre Puybasset, κατόχου πολυτελούς βίλας στην Κορσική, όπου και πέρασε λίγες μέρες με τη Gayet.

Και (ξανά) φυσικά, ο συντάκτης του δημοσιεύματος φρόντισε ανοιχτά να συμπεράνει ότι η Gayet είναι «παίκτρια» που εκδικήθηκε τον Hollande για τις απαξιωτικές – περί γάμου – διαψεύσεις του, οργανώνοντας ένα… τρυφερό πενθήμερο παρά θιν αλός με κάποιον πολύ πιο γοητευτικό από τον ίδιο.

Από τη δημοσίευση των φωτογραφιών και του «εμπρηστικού» ρεπορτάζ, ουδέν νεότερο μέχρι στιγμής, από το γραφείο της Προεδρίας, τουλάχιστον.

Αν και θα είχε μεγάλη αξία μία φωτογραφία του Hollande τη στιγμή που κατέφθασε στο γραφείο του ο ημερήσιος και εβδομαδιαίος Τύπος.

Οι Γάλλοι, πάντως, τα «καρφιά» τους τα είχαν έτοιμα για τον «αγαπημένο» τους πρόεδρο, αφού μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, πανηγύρισαν – κάπως μοχθηρά– στα social media, ομολογώντας με ανακούφιση, ότι ίσως τώρα ασχοληθεί πολύ πιο σοβαρά με τα προβλήματα της χώρας….

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή