Angelina Jolie – Christian Louboutin: Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι πλέον στη διάθεσή μας…

Angelina Jolie – Christian Louboutin: Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι πλέον στη διάθεσή μας…

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η Angelina Jolie βρισκόταν σε περιοδεία για την προώθηση της ταινίας του Disney “Maleficent”, όπου πρωταγωνιστεί, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της και κυρίως στα υπέροχα παπούτσια της. Το κομψό ζευγάρι γόβες με τα διάφανα μέρη και το ιδιαίτερο γλυπτό τακούνι σε σχήμα καπνού σύντομα έγινε γνωστό πως είχε κατασκευαστεί από τον Christian Louboutin, ειδικά για την ηθοποιό, και ήταν εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της Maleficent που υποδυόταν η Jolie στην ταινία. Στην πρώτη της εμφάνιση, η διάσημη ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ενώ στη συνέχεια της τουρνέ της παρουσίασε τη χρυσή και λευκή εκδοχή του, όλες φτιαγμένες από τον Louboutin στο ατελιέ του στο Παρίσι.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, ο διάσημος σχεδιαστής -με σήμα κατατεθέν την κόκκινη σόλα- αποκάλυψε πως τα παπούτσια Malangeli, όπως ονομάζει το συγκεκριμένο ζευγάρι, δημιουργήθηκαν σε συνεργασία του ίδιου και της 39χρονης star και ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να πωλείται- κατόπιν παραγγελίας- η μαύρη και κόκκινη εκδοχή. 

Τα παπούτσια της Maleficent, της κακιάς νεράιδας που αυτοαποκαλείται “Mistress of All Evil”, έγιναν έμπνευση για τον σχεδιαστή που λατρεύουν οι γυναίκες και δημιουργούν «μία ψευδαίσθηση της μαγείας». «Το αποτέλεσμα είναι ένα παπούτσι απολύτως σκοτεινό, επικίνδυνο και εντελώς σαγηνευτικό, στο κόκκινο χαλί και εκτός», περιγράφει στην ανακοίνωσή του ο οίκος.

Οι γόβες με το ιδιαίτερο σχέδιο θα διατίθενται σε πέντε boutique Christian Louboutin παγκοσμίως (Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Hollywood και Χονγκ Κονγκ) και θα κοστίζουν 1. 190 Ευρώ (950 λίρες ή 1.400 δολάρια). Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν στα Παιδικά Χωριά SOS -τον μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανισμό που είναι αφιερωμένος σε ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά- τον οποίο από το 2003 ενισχύει και η ίδια η Jolie.

Ο Christian Louboutin μαγεμένος και ενθουσιασμένος από τη συνεργασία του με τη Angelina Jolie αποκάλυψε πως είναι συναρπαστικό να δουλεύεις με έναν άνθρωπο που έχει τόσο ισχυρή αισθητική και χαρακτήρα. «Η γνωριμία μου με την Angelina μέσα από τη συνεργασία μας υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου», δήλωσε.

Επιμέλεια: Ειρήνη Σιδέρη

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή