Η Nicole Kidman και ο Colin Firth συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη

Η Nicole Kidman και ο Colin Firth συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη συνεργασία τους στην ταινία του 2013 «Ο κύκλος των αναμνήσεων» (The Railway Man), η Nicole Kidman και ο Colin Firth συνεργάζονται ξανά ως πρωταγωνιστές στο θρίλερ μυστηρίου "Before you go to sleep".

H ταινία βασίζεται στο ομότιτλο best seller του S. J. Watson και παρακολουθεί της ζωή της Christine Lucas (Kidman), μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη μνήμη της. Η ηρωίδα ξυπνάει κάθε πρωί χωρίς να θυμάται τίποτα από τη ζωή της και ο σύζυγός της Ben (Firth) είναι υποχρεωμένος να της υπενθυμίζει κάθε μέρα ποιος είναι και ότι η ίδια αντιμετωπίζει πρόβλημα αμνησίας μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται όταν εκείνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό της, ο οποίος την καθοδηγεί να κρατάει, με τη βοήθεια μιας κάμερας, ένα καθημερινό visual ημερολόγιο. Λίγο πριν ανακαλύψει ότι έχασε τη μνήμη της μετά από μια βίαιη επίθεση, η Christine θα πρέπει να αποφασίσει ποιον να εμπιστευτεί: τον σύζυγο ή τον γιατρό της.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή