Emma Ferrer: Είναι η εγγονή της Audrey Hepburn το επόμενο Funny Face;

Emma Ferrer: Είναι η εγγονή της Audrey Hepburn το επόμενο Funny Face;

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεννήθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Αudrey Hepburn, το 1994.  Ωστόσο, εκτός από την – οφθαλμοφανή- εξωτερική ομοιότητα της Emma Ferrer με τη γιαγιά της, ο πατέρας της νεαρής, Sean Ferrer– γιος της διάσημης πρωταγωνίστριας από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Mel Ferrer- θα ισχυριστεί ότι γιαγιά και εγγονή έχουν περισσότερα κοινά – απ’ ό,τι η ίδια η Emma μπορεί να αντιληφθεί- και κυρίως το ίδιο «κωμικό γονίδιο». 

Φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών στη Φλωρεντία της Ιταλίας, η άγνωστη έως σήμερα Emma Ferrer κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας και πόζαρει ως η νεότερη εκδοχή της Audrey Hepburn για το εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar (στην έκδοση για τους συνδρομητές). Στις σελίδες του, μπορεί κανείς να θαυμάσει την Emma σε πόζες που αντιγράφουν τους λεπτεπίλεπτους τρόπους, τις κομψές κινήσεις και το βλέμμα της θρυλικής σταρ. Το ντύσιμό της δεν θα μπορούσε επίσης να μην ανταποκρίνεται στο αξεπέραστο και διαχρονικό στιλ της Hepburn, με πιο χαρακτηριστικό look της φωτογράφισης εκείνο στη λήψη του εξωφύλλου με το Lanvin φόρεμα. Και για να γίνει ακόμα πιο «αυθεντική» η φωτογράφιση, αυτή πραγματοποιήθηκε τον Michael Avedon, τον 23χρονο εγγονό του Richard Avedon, ο οποίος είχε φωτογραφίσει τη Hepburn πολλές φορές.

Μιλώντας για τη διάσημη πρόγονό της στο περιοδικό, η νεαρή θα πει ότι γνώρισε την Audrey Hepburn μέσα από φωτογραφίες, και θα συμπληρώσει «ως παιδί δεν μπορούσα να την ταυτίσω μ’ αυτό που ήταν. Για μένα, ήταν οικογένεια». Ωστόσο, θα τονίσει ότι ο πατέρας της φρόντισε να την κρατήσει ζωντανή στη μνήμη της οικογένειας μέσα από τις περιγραφές του: «Την έζησα μέσα από εκείνον, οι ιστορίες του έχουν να κάνουν με το πώς μεγάλωσε».

Αν και δεν έχει δει όλες τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε η διάσημη σταρ, η Emma θα σχολιάσει ότι οι ερμηνείες της δεν θα μπορούσαν παρά να την εμπνεύσουν, και όχι γιατί είναι συγγενείς. «Όταν πρωτοείδα το Breakfast at Tiffany's, το απόλαυσα όπως κάθε άλλο κορίτσι της ηλικίας μου», θα σχολιάσει και θα προσθέσει «έχω δει το My Fair Lady (Ωραία μου, Κυρία)  και το Roman Holiday (Διακοπές στη Ρώμη), αλλά μπορώ να πω ότι το αγαπημένο μου είναι το Funny Face (Αστείο Μουτράκι)».

Η Emma, που θα μετακομίσει σύντομα στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στις Τέχνες, θα μοιραστεί, επίσης, με τους αναγνώστες την πρώτη αίσθηση που είχε όταν είδε τη γιαγιά της νέα: «Θυμάμαι την είδα σε μια φωτογραφία να πηδάει πάνω σε ένα τραμπολίνο- αυτό συνέβη πριν καταλάβω ότι ήταν διάσημη. Αλλά θυμάμαι ότι σκέφτηκα πως μοιάζει με μια φίλη την οποία θα ήθελα να έχω».

Πέρα από τα γονίδια που φαίνεται, λοιπόν, ότι κληρονόμησε από την Audrey Hepburn, η νεαρή απόγονος έχει στην κατοχή της και προσωπικά αντικειμενά της σταρ: «Ένα κασμιρένιο ζιβάγκο που το λατρεύω και το φοράω όλο τον χειμώνα… και έναν αρκούδο αντίκα». 

Eπιμέλεια: Δήμητρα Βγενοπούλου 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή