Το πάρτι της Alice Temperley για τη συνεργασία της με τα Net-a-Porter

Το πάρτι της Alice Temperley για τη συνεργασία της με τα Net-a-Porter

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική εταιρεία ενδυμάτων Temperley London είναι διάσημη για τις αέρινες δημιουργίες της, αλλά και για το ότι κομμάτια της επιλέγει να φορέσει η Δούκισσα του Cambridge, Cathrine, στις εμφανίσεις της. Η σχεδιάστρια του brand φέτος αποφάσισε να συνεργαστεί με το διαδικτυακό κατάστημα Net-a-Porter και η σειρά που δημιούργησε ήταν άκρως θηλυκή και ονειρική.

Παράλληλα με την κυκλοφορία των κομματιών στο πασίγνωστο online κατάστημα, κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό ολιγόλεπτο video της collection που διηγείται με τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες ένα μαγικό ταξίδι.Μία παραμυθένια διαδρομή με πρωταγωνιστές τα μοντέλα και τις μούσες της Alice Temperley που μας οδηγεί στο καλοκαιρινό party που διοργάνωσε η σχεδιάστρια στο θαυμάσιο σπίτι της στο Somerset.

Το φιλμ ήταν οικογενειακή υπόθεση, αφού η Temperley σκηνοθετούσε τα μοντέλα σε κάθε σκηνή και ο αδερφός της, Henry, κινηματογραφούσε. Μερικές από τις μούσες της collection -ανάμεσά τους η Caroline Issa, η Jacquetta Wheeler και η Laura Bailey– φόρεσαν τρία περιορισμένης έκδοσης φορέματα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τα Net-a-Porter.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο video δεν είναι συνηθισμένο. Σε συνδυασμό με τις όμορφες και ρομαντικές σκηνές, οι θεατές βιώνουν μία ψηφιακά βελτιωμένη εμπειρία. Στη διάρκειά του – την ώρα που τα μοντέλα χορεύουν στο εκπληκτικό φυσικό σκηνικό-, όσοι το παρακολουθούν μπορούν να πατήσουν πάνω στα φορέματα ή στα αξεσουάρ που θέλουν να αγοράσουν. Αυτή η καθηλωτική, πολυεπίπεδη εμπειρία αγορών έγινε δυνατή χάρη στην αμερικάνικη εταιρεία  Cinematique, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να προσθέσουν αμέσως κομμάτια που επιθυμούν στην προσωπική τους λίστα χωρίς να σταματήσουν το φιλμ. Μόλις τελειώσει η προβολή, μπορεί ο κάθενας να δει τη λίστα με τις επιλογές του και να αρχίσει τις αγορές του.

Η σχεδιάστρια δήλωσε πως κάνει κάτι καινοτόμο, αλλά παράλληλα πολύ διασκεδαστικό και ευχάριστο, που φυσικά περιέχει τη θηλυκή αισθητική του brand, την οποία αγαπούν οι πελάτισσές της.

Επιμέλεια: Ειρήνη Σιδέρη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή