Rihanna, Naomi Campbell και Iman σε μια κοινή φωτογράφιση για τον οίκο Balmain

Rihanna, Naomi Campbell και Iman σε μια κοινή φωτογράφιση για τον οίκο Balmain

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις όμορφες (και διάσημες) γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, η 26χρονη Rihanna, η 44χρονη Naomi Campbell και η 59χρονη Iman, φωτογραφήθηκαν μαζί, για πρώτη φορά, για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού W και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Η επιλογή των προσώπων έγινε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, καθώς θεωρεί πως είναι τρεις γυναίκες που εμπνέουν πολλούς ανθρώπους, η καθεμία με τον δικό της τρόπο. Έτσι, η συνύπαρξή τους σε μια  φωτογράφιση, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Emma Summerton, ήταν μία ιδέα άκρως πετυχημένη, ενώ απέδειξαν και οι τρεις πως η ομορφιά δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την ηλικία. 

Σε όλες τις λήψεις, τα διάσημα μοντέλα και η τραγουδίστρια φόρεσαν τις φθινοπωρινές δημιουργίες του οίκου Balmain, ενώ σε μία από αυτές φωτογραφήθηκε μαζί τους και ο Rousteing. Ο 28χρονος καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου -με σημαντική προϋπηρεσία στον Roberto Cavalli- τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται πίσω από τις δημιουργίες Balmain και ο στόχος του είναι να δώσει στη μόδα μία άλλη οπτική. «Πολλές φορές ξεχνάς πως το πάθος σου μπορεί να είναι η δουλειά σου», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αυτό ίσως διέκρινε και στις διάσημες κυρίες που διάλεξε για να γίνουν οι πρωταγωνίστριες στο editorial μόδας που ο ίδιος επιμελήθηκε. Τα δύο κορυφαία μοντέλα, η Iman και η Naomi Campbell, που αθροιστικά έχουν 50 χρόνια εμπειρίας στο modeling, έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλο, ενώ η μικρότερη της παρέας απέδειξε ότι, εκτός από το τραγούδι, έχει τα προσόντα για μία λαμπρή καριέρα και στον χώρο της μόδας. Ο Olivier Rousteing τη γνώρισε την άνοιξη του 2014 και τη δοκίμασε για να γίνει το νέο πρόσωπο του οίκου Balmain. Φυσικά την ξεχωρίζει και την χαρακτηρίζει δυναμική, sexy και μερικές φορές ανδρόγυνη. «Η νέα Madonna» λέει χαρακτηριστικά. Και μαζί με τις έμπειρες Naomi Campbell και τη Iman, θα δηλώσει ότι «εκφράζουν απόλυτα τα σχέδια μου».

Επιμέλεια: Ειρήνη Σιδέρη 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή