H Beyonce και ο Jay Z παίζουν μαζί μας!

H Beyonce και ο Jay Z παίζουν μαζί μας!

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην ώρα που οι φήμες ότι το πάνε για διάλυση οργιάζουν, o Jay Z και η Beyonce κάνουν ό,τι μπορούν για να μας μπερδέψουν. Από τη μία ποστάρουν στο instagram ρομαντικές φωτογραφίες που δείχνουν πως όλα πάνε ρολόι στη σχέση τους – κι από την άλλη τροφοδοτούν τις φήμες περί διαζυγίου ακόμα και μέσα από ένα trailer λίγων δευτερολέπτων.

Στο εν λόγω βιντεάκι για την προώθηση της επερχόμενης εκπομπής του HBO για την κοινή τους περιοδεία, η Beyonce τραγουδάει το γνωστό άσμα “Bang bang (my baby shot me down)” – τραγούδι στο οποίο μιλάει μια γυναίκα που έχει χάσει τον άντρα της με τον …άσχημο τρόπο. Το αν το trailer γυρίστηκε πριν ή μετά τις σχετικά πρόσφατες φήμες περί χωρισμού, δεν το γνωρίζουμε. Αν όμως γυρίστηκε μετά, θα πρέπει να τους συγχαρούμε τόσο για την αίσθηση του χιούμορ τους, όσο και για το πόσο καλά ξέρουν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους προς όφελος της καριέρας τους…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή