Μικρά tips για φρέσκο μακιγιάζ όλη μέρα

Μικρά tips για φρέσκο μακιγιάζ όλη μέρα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι τις τελευταίες ζεστές μέρες του καλοκαιριού (που μπορεί να φτάνουν και έως τα τέλη Οκτωβρίου), το «βαρύ» μακιγιάζ… αντενδείκνυται.

Υπάρχουν, ωστόσο, τρόποι για να δείχνουμε φρέσκιες και περιποιημένες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πολλά και «βαριά» προϊόντα ομορφιάς, μόνο με 3 απλά βήματα.

Επενδύουμε σε μια καλή κρέμα ημέρας: Η βάση, πριν από ένα ελαφρύ make up είναι το πιο σημαντικό μυστικό για φωτεινή όψη διαρκείας. Μία όχι ιδιαίτερα λιπαρή κρέμα ημέρας, εκτός από τις θρεπτικές και ενυδατικές της ιδιότητες βοηθάει ώστε να απλώνεται καλύτερα το make up και να μη φεύγει με τον ιδρώτα. 

Χρησιμοποιούμε έξυπνα το κραγιόν: Το αγαπημένο μας χρώμα ανανεώνει τόσο τα χείλη, όσο και τα μάγουλα. Αρκούν δύο απαλά αγγίγματα, ψηλά στα ζυγωματικά μας και ταμποναριστό «άπλωμα» του χρώματος, ώστε να έχουμε ένα φρέσκο, υγιές στην όψη, αποτέλεσμα. 

«Ναι» στο μολύβι ματιών, αλλά… : Γενικώς, το μολύβι ματιών μπορεί να μας σώσει, αλλά το καλοκαίρι, υπάρχει πιθανότητα να μας εκθέσει. Για να μην υπάρξει κίνδυνος να στάξει, να «γλιστρήσει» κατά τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας τεράστιες μουτζούρες κάτω από τα μάτια μας, καλό είναι να το χρησιμοποιούμε στο άνω κινητό βλέφαρο, περιορίζοντας το… ρίσκο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή