H Scarlett Johansson επιστρέφει ως Lucy!

H Scarlett Johansson επιστρέφει ως Lucy!

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που προσπαθούμε ακόμα να χωνέψουμε το κάπως αλλόκοτο, κάπως χοντροκομμένο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον εικαστικά "Κάτω από το δέρμα", η Scarlett Johansson ξαναχτυπάει με το "Lucy".

Πρόκειται για ένα γαλλικής παραγωγής, επιστημονικής φαντασίας φιλμ, που βρίσκει την κεντρική ηρωίδα (δηλαδή τη Scarlett) αντιμέτωπη με τους πιο σκληροτράχηλους άντρες της μαφίας και του υποκόσμου, έχοντας βρεθεί παγιδευμένη ανάμεσά τους.

Μέσα στο καλοκαίρι, η ταινία προβλήθηκε σε διάφορες χώρες, αποσπώντας τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Κάποιοι τη βρήκαν συναρπαστική και "γενναία" ως προς τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται, την ώρα που άλλοι έκαναν λόγο για ένα μπερδεμένο και χωρίς νόημα σενάριο.

Το σίγουρο είναι πως, ανεξαρτήτως σεναρίου, οι φαν της Scarlett θα τρέξουν και πάλι να δουν την αγαπημένη τους σταρ. Εμείς, ας δούμε προς το παρόν το trailer για να πάρουμε μια ιδέα.

To "Lucy" (σκην. Luc Besson) αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή