H νέα ταινία του Woody Allen έρχεται αυτή την Πέμπτη – Δείτε το trailer!

H νέα ταινία του Woody Allen έρχεται αυτή την Πέμπτη – Δείτε το trailer!

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι 78 ετών κι όμως συνεχίζει να φτιάχνει με συνέπεια μαθητή που δίνει εξετάσεις ένα φιλμ το χρόνο, το οποίο κυκλοφορεί πάντα τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου! 

Ο Woody Allen επιστρέφει με την 46η ταινία του, που έχει τίτλο "Magic in the moonlight" («Μαγεία στο σεληνόφως») και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 28/8.

Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με μια ρομαντική κομεντί εποχής, που διαδραματίζεται στις παραλίες της Γαλλικής Ριβιέρας τη δεκαετία του ’20: Ένας Βρετανός καλείται να βοηθήσει στην αποκάλυψη μιας πιθανής απάτης.

Προσωπικά κι επαγγελματικά μπερδέματα ακολουθούν. Το φιλμ διαδραματίζεται στα νότια της Γαλλίας, με φόντο μια σειρά από ακριβές βίλες, την Κυανή Ακτή, jazz clubs κι άλλα μέρη που συνήθιζαν να επισκέπτονται οι πλούσιοι της εποχής.

Στους κεντρικούς ρόλους, η Emma Stone υποδύεται ένα μέντιμουμ και ο Colin Firth θα σταλεί στον Γαλλικό Νότο, με σκοπό να ξεσκεπάσει την απάτη που έχει στήσει.

Όσο παρακολουθούμε εμείς τη «Μαγεία στο σεληνόφως», ο Woody Allen θα σηκώνει τα μανίκια για τα γυρίσματα του επόμενου φιλμ, ένα δράμα μυστηρίου με την Emma Stone πάλι πρωταγωνίστρια και τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της. Μαντέψτε πότε θα το δούμε στην Ελλάδα…

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή