Ο συγκινητικός λόγος του Billy Crystal για τον Robin Williams

Ο συγκινητικός λόγος του Billy Crystal για τον Robin Williams

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν ξαφνικά πόσο σπουδαίος ήταν ο Robin Williams και πόσο πολύ τον αγαπούσαν μετά το θάνατό του – ελάχιστοι όμως τον έχουν ζήσει όσο ο Billy Crystal.

O 66χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε με το κοινό των Emmy Awards τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, ανατρέχοντας σε στιγμές που είχε ζήσει στο πλάι του.

«Μας έκανε να γελάμε» ανέφερε ο Crystal. «Κάθε φορά που τον βλέπαμε – στη τηλεόραση, σε ταινίες, σε κλαμπ, σε αρένες, σε νοσοκομεία… Ακόμα και στο καθιστικό ενός κοριτσιού που πέθαινε, σαν τελευταία της επιθυμία, μας έκανε να γελάσουμε (…). Πέρασα πολλές χαρούμενες στιγμές μαζί του επί σκηνής. Ήταν φοβερός! Η ακούραστη ενέργειά του ήταν με έναν τρόπο συγκινητική (…). Είναι πολύ δύσκολο να μιλάω γι’ αυτόν σε παρελθόντα χρόνο, γιατί ήταν παρών σε όλη μας τη ζωή. Για περίπου 40 χρόνια, ήταν το πιο λαμπερό αστέρι στον γαλαξία της κωμωδίας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή