Η Sansa του “Game of Τhrones” είναι το νέο πρόσωπο της Karen Millen

Η Sansa του “Game of Τhrones” είναι το νέο πρόσωπο της Karen Millen

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν κόσμο όπου οι τάσεις της μόδας αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα (π.χ. με μια instagram φωτογραφία), η Karen Millen φαινόταν τελευταία να έχει χάσει την επαφή με το τι συμβαίνει τριγύρω.

Τα δεδομένα όμως για τον βρετανικό οίκο άλλαξαν: μια καινούργια δημιουργική ομάδα ανέλαβε το σχεδιασμό και τις φωτογραφίσεις, ένα κατάστημα οκτώ στρεμμάτων άνοιξε στο Brompton Road του Knightsbridge (Δυτικό Λονδίνο) και (το πιο σημαντικό), μια δροσερή ανερχόμενη σταρ της μικρή οθόνης έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand.

Η Sophie Turner, πιο γνωστή ως "Sansa Stark" του "Game of Thrones", παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν του Οίκου μέσα από ένα βίντεο που τιτλοφορείται “The Journey” και μεταμορφώνεται από απλό κορίτσι με street style ντύσιμο σε ντίβα. Αυτό, δηλαδή, που φιλοδοξεί να κάνει και η Karen Millen σε χιλιάδες γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο με τη νέα της σειρά.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή