Γάμος Jolie – Pitt: Πώς αντέδρασε ο Τύπος…

Γάμος Jolie – Pitt: Πώς αντέδρασε ο Τύπος…

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγαλύτερη ήταν η χαρά του Τύπου, παρά των νεόνυμφων…. Ο μυστικός γάμος της Angelina Jolie με τον Brad Pitt «αποθεώνεται» σε εξώφυλλα, φωτογραφικά αφιερώματα και και sites με όλες τις τιμές και φυσικά με όλα εκείνα τα «ενσταντανέ» του χολιγουντιανού ζευγαριού που με τον γάμο του «σφραγίζει» έναν περιπετειώδη, κυριολεκτικά κινηματογραφικό έρωτα.

Η ηλεκτρονική έκδοση της αμερικανικής “Vogue” πρόλαβε να συγκεντρώσει 89 φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές του ζευγαριού, φροντίζοντας να εστιάσει στο στιλ της superstar, ανασύροντας υλικό από την εποχή που, παιδούλα ακόμη, συνόδευε τον επίσης ηθοποιό πατέρα της, Jon Voight σε gala και λοιπές κινηματογραφικές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, στο ίδιο αυτό αφιέρωμα στο στιλ της Jolie δεν αποφεύγονται – και πώς θα γινόταν, άλλωστε – οι αναφορές στη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής της με τον Billy Bob Thornton, αλλά και η περιβόητη φωτογραφία με το τρομερά αδύνατο πόδι της ηθοποιού, να προβάλλει από τη μαύρη Versace δημιουργία, που «πρόδωσε» την πάλη της ηθοποιού με την ανορεξία.

Από το μικρό- «μεγάλο» αφιέρωμα, απουσιάζουν διακριτικά οι αναφορές στη σοβαρή εγχείρηση διπλής μαστεκτομής, στην οποία υποβλήθηκε η Jolie πριν από περίπου ένα χρόνο, καθώς και οι φωτογραφίες του διαστήματος μετά από αυτήν.

Από την άλλη, το “Vanity Fair”, σχεδόν… ενοχλημένο, επιχείρησε να συγκεντρώσει όλες τις «συγκλονιστικές» λεπτομέρειες του μυστικού γάμου, ενώ το σύνολο του Τύπου στην παρούσα φάση επιδίδεται σε «σαφάρι» για μία φωτογραφία από την πολυσυζητημένη ένωση των δύο ηθοποιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή