Jolie – Pitt: Ο γάμος που τρέλανε τα media

Jolie – Pitt: Ο γάμος που τρέλανε τα media

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρελό πόκερ με τα media; Προσχεδιασμένο μαρτύριο σταγόνας με τις λεπτομέρειες και την πολυπόθητη πρώτη φωτογραφία του μυστικού τους γάμου να έρχονται στη δημοσιότητα ελεγχόμενα και σταδιακά; Ανάγκη για πραγματική ζωή μακριά από κάμερες και φωτογραφικούς φακούς;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πολυσυζητημένος γάμος της Angelina Jolie με τον Brad Pitt έκανε τους, ανά τον κόσμο, paparazzi να "ανεβάσουν πυρετό" και τον lifestyle Τύπο να φανεί (ξαφνικά) «γυμνός» και πλέον να επιδίδεται από τη μία σε «σαφάρι» για μία αποκλειστική από τον –κλειστό – γάμο, φωτογραφία και από την άλλη να μην μπορεί να γράψει (ούτε γι’ αστεία) κακή κουβέντα για τον τρόπο που το πιο διάσημο ζευγάρι του πλανήτη Hollywood «σφράγισε» τα στόρια και δεν επέτρεψε πρόσβαση σε κανέναν σ’ αυτή την τόσο μεγάλη του στιγμή.

Αρκεί να ρίξει κανείς μία διαγώνια ματιά στα αφιερώματα – μαμούθ των ηλεκτρονικών εκδόσεων περιοδικών, όπώς η “Vogue”, το “Vanity Fair”, το “Marie Claire”, για να διαπιστώσει πόσο «πόνεσαν» αρχισυντάκτες και διευθυντές από το «μπαμ» μιας είδησης, στην οποία δεν είχαν την παραμικρή πρόσβαση, παρά μόνο 5 μέρες μετά.

Ακόμη και το πανίσχυρο  – σε τέτοιους είδους αποκαλύψεις – δίκτυο ΤΜΖ περιορίστηκε σε μία λακωνική δήλωση του πατέρα της Jolie, Jon Voight, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έμαθε για τον γάμο από τις ειδήσεις και ότι δεν ήταν προσκεκλημένος.

Την ίδια στιγμή, η “Vogue” με αμήχανη ειλικρίνεια παραδεχόταν στο κύριο άρθρο της, ότι «φωτογραφίες από τον γάμο δεν έχουν προκύψει ακόμη, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη δεν έχουμε δει το νυφικό, άρα τι στ’ αλήθεια γνωρίζουμε για τον γάμο μέχρι αυτή τη στιγμή», ενώ το “Marie Claire” περιορίστηκε στην αναπαραγωγή των ίδιων και απαράλλαχτων – κοινής λήψεως – δηλώσεων που «έπαιξαν» στα περισσότερα Μέσα: ένας φίλος, που ήταν παρών στον γάμο, μίλησε για το νυφικό της Angelina και το πέπλο στο χρώμα της βανίλιας και (μπλα – μπλα – μπλα) τίποτα περισσότερο.

Ούτε το “Vanity Fair” κατάφερε να διαφοροποιηθεί, μπαίνοντας στη διαδικασία να καλύψει το θέμα με φωτογραφικό άλμπουμ από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας του ζευγαριού στα γυρίσματα του “Mr & Mrs Smith” το 2005 έως σήμερα.

Βέβαια, η (ελαφριά) γκρίνια που έχει προκύψει είναι εν μέρει δικαιολογημένη. Τα προηγούμενα χρονια το ζεύγος Jolie – Pitt είχε «ταΐσει» γενναιόδωρα τόσο τα media όσο και την κοινή γνώμη: με τον – κατά κυριολεξία – κινηματογραφικό του έρωτα, με το θυελλώδες διαζύγιο του Pitt από την Jennifer Aniston, με τις 2 εγκυμοσύνες της Jolie και τις 3 υιοθεσίες, με τις κινηματογραφικές επιτυχίες τους, το φιλανθρωπικό τους έργο και τον ακτιβισμό τους και φυσικά με την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια της ηθοποιού με την υγεία της…

Παιχνίδι με τα media; Μάθημα; Ή χαστούκι στη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας; Ό,τι κι αν ισχύει, είναι πολύ πιθανό, το ζευγάρι των αστέρων  να ενημερώνεται για όλον αυτό τον πανικό που κατάφερε να προκαλέσει και να γελάει.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή