Zach Galifianakis- Louis C.K: Η τηλεοπτική συνεργασία των δύο κορυφαίων αμερικανών κωμικών

Zach Galifianakis- Louis C.K: Η τηλεοπτική συνεργασία των δύο κορυφαίων αμερικανών κωμικών

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν σταματώ να τρώω όταν χορτάσω. Σταματώ να τρώω όταν μισώ τον εαυτό μου». Ο Louis C.K. έγινε γνωστός για τον ευκολία του να κάνει αστεία για τα κιλά του, τα παιδιά του, την πρώην γυναίκα του και αγαπήθηκε γιατί δεν βάζει όρια στα αστεία του είτε καταπιάνεται με τις δυσκολίες της καθημερινότητας ενός γονιού, την πολιτική, τον καταναλωτισμό ή τις σχέσεις των δύο φύλων. Ένα κοινό που μοιράζεται με τον Zach Galifianakis που έχει δηλώσει ότι δουλειά του είναι να λέει «όσα δεν μπορούν να πουν οι υπόλοιποι. Εάν δεν πιέζαμε αυτά τα όρια θα καθόμασταν απλά σε μια σκηνή και θα φωνάζαμε». Ο Louis C.K. και ο Zach Galifianakis συμφώνησαν να δημιουργήσουν από κοινού μια κωμική τηλεοπτική σειρά με κεντρικό ήρωα έναν… κλόουν!

Η επικείμενη συνεργασία των δύο κορυφαίων αμερικανών κωμικών φαίνεται παραπάνω από ονειρική και το κανάλι FX που θα προβάλλει τη νέα σειρά με τίτλο "Baskets" είναι ήδη ενθουσιασμένο. Όπως δήλωσε ο Eric Schrier, ένας από τους διευθυντές προγράμματος του καναλιού, «ο Zach Galifianakis, ο Louis C.K. και ο Jonathan Krisel (του Portlandia) έχουν δημιουργήσει ένα εκπληκτικό show. Θα ήταν υποτιμητικό αν λέγαμε ότι ο τρόπος με τον οποίο υποδύεται ο Zach τον κεντρικό χαρακτήρα, Chip Baskets, ήταν απλά ξεκαρδιστικός, μοναδικός, προσηλωτικός και ενδιαφέρον. Ανυπομονούμε να τον γνωρίσει ο κόσμος».

Το FX θέλησε να διευρύνει τη συνεργασία του με τον Louis C.K. που έχει κερδίσει ήδη δύο Emmy για την σειρά "Louie" του καναλιού (σε ρόλο πρωταγωνιστή, σεναριογράφου και σκηνοθέτη) ζητώντας του 10 επεισόδια για το "Baskets" τα οποία θα συγγράψει με τον Galifianakis. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν το 2015 με σκοπό να κάνει πρεμιέρα το 2016. Κεντρικός ήρωας είναι ο Chip Baskets (Galifianakis), ένας άντρας που τολμάει να ακολουθήσει το όνειρο του και να γίνει επαγγελματίας κλόουν. Όμως, μετά από την αποτυχία του να εισαχθεί στην κορυφαία σχολή για κλόουν στο Παρίσι, η μόνη του επιλογή είναι να δουλέψει σε rodeo.

Το "Baskets" θα είναι το πρώτο project του Louis C.K. στα πλαίσια της συμφωνίας του με το FX για να δημιουργήσει μια σειρά από κωμικά shows ως παραγωγός. Μια σειρά που ευελπιστεί όχι μόνο να φέρει στο κανάλι μεγάλη επιτυχία αλλά και να αποτελέσει μια συνεργασία-σταθμό ανάμεσα σε δυο κορυφαίους και αντισυμβατικούς κωμικούς που μαθαίνουν την Αμερική να γελάει ξεχνώντας τις politically correct εμμονές της.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Χουλιαρά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή