To τραγούδι που έγινε σίριαλ!

To τραγούδι που έγινε σίριαλ!

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο γυναίκες που οδηγούν μαύρες κάντιλακ συναντιούνται στην κηδεία του άπιστου άντρα που κατά πάσα πιθανότητα οι ίδιες σκότωσαν.

To “Two black cadillacs” της Carrie Underwood από το 2012 θα μπορούσε άνετα να είναι ταινία του Hollywood – και πολύ σύντομα θα πλησιάσει προς τα ΄κει: Η διάσημη country star ανέλαβε καθήκοντα παραγωγού για μια εξάωρη τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στους στίχους του τραγουδιού!

“H μία είναι η σύζυγος και η άλλη η ερωμένη” εξηγεί η Carrie για τις ηρωίδες του τραγουδιού που συμπεριέλαβε στο άλμπουμ της Blown Away.

“Tις υποστηρίζεις και τις δύο όμως, γιατί δεν φταίνε σε τίποτα. Eκείνος είναι που τους λέει ψέματα. To μαθαίνουν – και τι να κάνουν; Τον σκοτώνουν! Και η πρώτη φορά που συναντιούνται είναι στην κηδεία του”.

Παράλληλα με τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Carrie Underwood σύντομα θα είναι πολυάσχολη και για έναν ακόμα λόγο: πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως μέσα στην άνοιξη περιμένει το πρώτο της παιδί!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή