Πανωφόρια για τις πρώτες βραδινές ψύχρες!

Πανωφόρια για τις πρώτες βραδινές ψύχρες!

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To φθινόπωρο αποτελεί μια μεταβατική εποχή: από τη ζέστη στη… δροσιά και από εκεί στο κρύο. Λογικό, λοιπόν, να επιβάλλεται μια ζακετούλα ή ένα σακάκι στις βραδινές σου κυρίως εξόδους ή ακόμα και ανοράκ για τις πρώτες βροχές.

Το να φορέσετε αυτή την περίοδο παλτό ή ακόμα και κάποιο δερμάτινο jacket είναι υπερβολή. Προτιμήστε τα σακάκια, τα τζιν πουκάμισα,  τα άνορακ, τα bomber jackets ή αλλιώς τα υφασμάτινα jackets- με φερμουάρ ή κουμπιά- και φυσικά τις αγαπημένες μας ζακέτες.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα πανωφόρι για το γραφείο, τότε ένα σακάκι είναι αυτό που χρειάζεστε- το κόκκινο χρώμα είναι τάση. Αν πάλι σας αρέσουν οι street style εμφανίσεις, ένα τζιν πουκάμισο μπορείτε να το φορέσετε σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Τέλος, οι ζακέτες  αποτελούν ιδανική επιλογή για την εποχή και αυτήν την σεζόν είναι πολύ της μόδας οι μακριές-μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο- που δένουν στην πλάτη.

Τα πανοφώρια ταιριάζουν, φυσικά, σε όλα στιλ και μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά και κομψά outfits για κάθε ώρα της ημέρας. 

Πανωφόρια για τις πρώτες βραδινές ψύχρες!-1

Zara 29,99 Ευρώ 

Πανωφόρια για τις πρώτες βραδινές ψύχρες!-2

Michael Michael Kors 289 Ευρώ 

Πανωφόρια για τις πρώτες βραδινές ψύχρες!-3

Ζara 49, 50 Ευρώ 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή