Η Gisele Bündchen… γυμνάζει τον Jimmy Fallon

Η Gisele Bündchen… γυμνάζει τον Jimmy Fallon

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκείνη διαθέτει χάρη, εκείνος χιούμορ. Εκείνη διαθέτει αξιοζήλευτη ευλυγισία και άριστη φυσική κατάσταση, εκείνος έχει περιέργεια και απορίες. Η τηλεοπτική συνάντηση της Gisele Bündchen και Jimmy Fallon δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει εκπλήξεις, γέλιο και εν προκειμένω λίγες σταγόνες ιδρώτα παραπάνω.

Το διάσημο – και πιο ακριβοπληρωμένο του πλανήτη- μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon και κλήθηκε από τον παρουσιαστή να επιδείξει τις ικανότητές της στη yoga- τις οποίες έχει αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτει μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Fallon ζήτησε από τη Gisele να του μάθει μια συγκεκριμένη, και μάλλον δύσκολη, κατακόρυφη στάση και εκείνη προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση με κάποιες πιο εύκολες ασκήσεις. Εξάλλου, όπως του εξηγεί «δεν θα μπορούσα μ’ αυτό τον κορσέ που φοράω, μπορεί να φανεί κάτι και είμαι μαμά».

Βεβαίως, ο στενός κορσές δεν εμπόδισε τη Gisele από τον διδάξει τον Jimmy Fallon τη «σανίδα» (μια άσκηση για την οποία ο παρουσιαστής μάλλον δεν συμμερίστηκε την άποψή της ότι είναι εύκολη).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή