Όταν η Lupita συνάντησε τη Lancôme!

Όταν η Lupita συνάντησε τη Lancôme!

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανείς δεν απόρησε με την επιλογή της Lancôme για την τελευταία της καμπάνια: Πέρα από ένα φωτεινό πρόσωπο που κουβαλάει μια σχεδόν εξωτική ομορφιά, η Lupita Nyong'o είναι επίσης η πιο δυναμικά ανερχόμενη ηθοποιός της γενιάς της. Από τη βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία της στο «12 Χρόνια Σκλάβος» μέχρι τη βράβευσή της ως πιο όμορφος άνθρωπος της χρονιάς από το People και το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue (κάτι μας λέει ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα), η Lupita έχει πετύχει κάτι που λίγες καταφέρνουν: Να ασχολούνται μαζί της όχι για την προσωπική της ζωή και για αυτά που φόρεσε, αλλά για το ποια είναι.

Δουλεύοντας με το φωτογραφικό δίδυμο των Mert and Marcus, η Lupita αποκαλύπτει πως το διασκέδασε: “To έκαναν με τόση χαρά και το μόνο που θέλεις είναι να τους βοηθήσεις να πετύχουν αυτό που θέλουν – και είναι εύκολο να τους εμπιστευτείς”. Δείτε την να ποζάρει στο φακό και να φοράει το κραγιόν του γνωστού brand στο behind the scenes βίντεο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή