Η επιστροφή της Blake Lively στη μεγάλη οθόνη

Η επιστροφή της Blake Lively στη μεγάλη οθόνη

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Blake Lively έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Serena στη δημοφιλή, τηλεοπτική σειρά ‘Gossip Girl’. Από το 2007 έως το 2012, όσο κράτησε η σειρά, οι προτάσεις έπεφταν βροχή για την ξανθιά, καλλίγραμμη star που εμφανίστηκε τελικά σε 8 ταινίες, μεταξύ των οποίων και στο ‘Savages’ του Oliver Stone. Τα τελευταία δύο χρόνια απείχε από τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ απασχολούσε την επικαιρότητα κυρίως με τις δημόσιες εμφανίσεις της, τις διαφημιστικές καμπάνιες όπου πρωταγωνιστούσε και την προσωπική της ζωή. Φέτος, αποφάσισε επιτέλους να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία ‘Age of Adaline’ του Lee Toland Krieger.

Μέσα στα 5 χρόνια που κράτησε το Gossip Girl, η ηθοποιός έγινε κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων εταιρειών όπως η Gucci και η Chanel (πρόσφατα και στην L’Oreal), ενώ κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον για τις στιλιστικές της επιλογές, την προσωπική της ζωή -παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ryan Reynolds το 2012- αλλά και το lifestyle της. Κάτι που θέλησε να εξαργυρώσει μέσα από το καινούργιο της site ‘Preserve’ όπου δίνει συμβουλές αλά Martha Stewart για θέματα όπως η διατροφή και η μόδα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό «περιοδικό, κατάστημα και φιλανθρωπική προσπάθεια, ένας χώρος για να εκτεθεί η δημιουργία, η ποιότητα, η εξυπνάδα και πάνω από όλα οι άνθρωποι». Αυτή η νέα της επιχειρηματική κίνηση δεν ήταν βέβαια ο λόγος για τον οποίο δεν θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική τα τελευταία χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό Fashion δήλωσε πως μετά το Gossip Girl αισθάνθηκε εξουθενωμένη: «Εξαντλήθηκα τόσο σωματικά όσο και δημιουργικά», είπε η 27χρονη ηθοποιός, «ήθελα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, για να ασχοληθώ με πράγματα που αγαπώ, έτσι ώστε επιστρέψω να είμαι αναζωογονημένη». 

To Age of Adaline, η ταινία που την έπεισε να αφήσει το πολυτελές σπίτι της στο Bedford όπου μένει με τον σύζυγό της Ryan Reynolds, θα κυκλοφορήσει το 2015 με ένα πολλά υποσχόμενο cast. Η Lively συμπρωταγωνιστεί με τον Michiel Huisman (του Game of Thrones), τον Harrison Ford, την Kathy Baker και την Amanda Crew. Το σενάριο της ταινίας ενθουσίασε την Blake που όπως είπε «δεν μπορούσα να μην παίξω σε αυτή την ταινία, έπρεπε να την κάνω». Η πλοκή ακολουθεί την ζωή της Adaline, μιας 29χρονης γυναίκας που γεννιέται στις αρχές του 20ου αιώνα και μετά από ένα ατύχημα γίνεται αθάνατη. Για χρόνια περιπλανιέται σε ένα μοναχικό ταξίδι, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον άντρα για τον οποίο θα αναρωτηθεί αν αξίζει να ξαναγίνει θνητή. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτη στον Καναδά, ενώ η πρεμιέρα στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2015.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή