Λευκό top: Το απόλυτο trend του φθινοπώρου!

Λευκό top: Το απόλυτο trend του φθινοπώρου!

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστεί άψογα με τα περισσότερα κομμάτια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Τα λευκά top είναι το trend του φθινοπώρου και θα κάνουν την διαφορά σε όλες μας τις εμφανίσεις, είτε πρόκειται για casual είτε για πιο chic looks!

Το λευκό top είναι ιδανικό για τις πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν να είναι προσεγμένες αλλά δεν έχουν χρόνο να παίξουν με τους συνδυασμούς των ρούχων. Για casual εμφανίσεις επιλέξτε λευκό μπλουζάκι, τζιν και την αγαπημένη σας ζώνη. Ένα statement κολιέ θα δώσει μία πιο χαρούμενη νότα στο outfit  και θα απογειώσει το στιλ σας. Αν φορέσετε το λευκό σας top στο γραφείο, τότε μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας σακάκι και φυσικά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε στο black&white look,το οποίο είναι κατάλληλο και για τις βραδινές σας εξόδους. Τέλος, παρόλο που το total white φοριέται περισσότερο το καλοκαίρι, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του εξωτερικού μας το προτείνουν και για φέτος το φθινόπωρο.

Λευκό top: Το απόλυτο trend του φθινοπώρου!-1

Karl Lagerfeld 99 Ευρώ 

 

Λευκό top: Το απόλυτο trend του φθινοπώρου!-2

Stradivarius 15,95 Ευρώ 

Λευκό top: Το απόλυτο trend του φθινοπώρου!-3

Zara 9,99 Ευρώ 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή