Μανικιούρ: Τα χρώματα του φθινοπώρου!

Μανικιούρ: Τα χρώματα του φθινοπώρου!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα περιποιημένα νύχια ολοκληρώνουν ιδανικά μία stylish εμφάνιση όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο. Φέτος οι τάσεις θέλουν μεταλιζέ αποχρώσεις, το κλασικό κόκκινο και pastel χρώματα. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς και το στιλ που προτιμάτε!

Οι τάσεις του φθινοπώρου στο μανικιούρ:

• Metallic αποχρώσεις: Το μπλε μεταλιζέ αλλά και το κόκκινο χρώμα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή το προηγούμενο χειμώνα και συνεχίζουν να επιλέγονται ως must have χρώμα για μανικιούρ από μεγάλους οίκους ραπτικής

• Το κόκκινο χρώμα δεν σταματάει ποτέ να αποτελεί must για το μανικιούρ και το πεντικιούρ μιας γυναίκας. Είναι ιδανικό για να αναδείξεις τα άκρα σου και φυσικά, τονίζει τη θηλυκότητα και το sex appeal σου. Προτίμησε τις πιο σκούρες αποχρώσεις.

• Pastel χρώματα: Αν δεν είστε λάτρεις των σκουρόχρωμων χρωμάτων, τότε σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να συνεχίσετε να βάφετε τα νύχια σας με pastel χρώματα όπως ροζ και γαλάζιο!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή