Office look: Πώς να ντυθείτε στο γραφείο

Office look: Πώς να ντυθείτε στο γραφείο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διακοπές σας έχουν τελειώσει εδώ και μέρες ή βδομάδες, έχετε επιστρέψει στο γραφείο και το μόνο που απομένει είναι να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας για το φθινόπωρο.

Ακόμα κι αν δεν έχετε αυστηρό dress code στη δουλειά σας, μάλλον θα πρέπει να βάλετε στα ψηλά ράφια τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματά σας, αλλά και τα χρωματιστά σορτς. Στο γραφείο καλό θα είναι να επιλέγετε κομμάτια που συνδυάζουν άνεση, στιλ αλλά και κομψότητα.

Οι midi pencil φούστες είναι σίγουρα ένα κομμάτι που εύκολα μπορείτε να εμπιστευτείτε και να το συνδυάσετε με πουκάμισα ή υφασμάτινες μπλούζες μονόχρωμες ή με prints. Αν έχετε τη δυνατότητα να φορέσετε τζιν, προτιμήστε μία καμπάνα ή ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή που θα φορέσετε με μπαλαρίνες και ένα τζιν πουκάμισο ή με ένα λευκό t-shirt και σακάκι.

Επενδύστε σε πουκάμισα, σακάκια, ένα ζευγάρι μαύρες και nude γόβες, αλλά και μία άνετη και πρακτική handbag που θα ολοκληρώνει τα σύνολά σας.

Προτιμήστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που μπορείτε να συνδυάζετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για να είστε κομψές και περιποιημένες καθημερινά.

Office look: Πώς να ντυθείτε στο γραφείο-1

Joseph 570 Ευρώ 

Office look: Πώς να ντυθείτε στο γραφείο-2

Mango 49, 99 Ευρώ 

Office look: Πώς να ντυθείτε στο γραφείο-3

Topshop 55 Ευρώ. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή