Πέντε tips για πυκνές βλεφαρίδες!

Πέντε tips για πυκνές βλεφαρίδες!

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πυκνές και υγιείς βλεφαρίδες θα αναδείξουν το μακιγιάζ σας και θα σας χαρίσουν σαγηνευτικό βλέμμα. Πώς όμως θα καταφέρετε να το αποκτήσετε; 5 tips θα σας δώσουν τη λύση: 

1. Μην χρησιμοποιείτε μάσκαρα καθημερινά, καθώς οι βλεφαρίδες εξασθενούν και το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.

2. Μην χρησιμοποιείτε την παλιά σας μάσκαρα, καθώς επειδή είναι ξεραμένη, θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να κολλήσουν μεταξύ τους.

3. Αν θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας, μπορείτε να  δοκιμάσετε κάποιο μολύβι ή eye liner στο περίγραμμα των ματιών σας.

4. Μην κάνετε τακτική χρήση του ειδικού ψαλιδιού για τις βλεφαρίδες, ειδικά πάνω από τη μάσκαρα, καθώς έχει την τάση να τις «σπάει».

5. Αν η μάσκαρα σας έχει τελειώσει, αλλά δεν έχετε τη δεδομένη στιγμή να χρησιμοποιήσετε καινούργια, τότε μέσα στη συσκευασία της παλιάς ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και ανακινήστε την. Οι βλεφαρίδες σας θα μαλακώσουν και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή