ΣΤΙΛ

Carpisa: Η ιταλική φινέτσα στις τσάντες

pictures-aut-inv_97x63-2
pictures-aut-inv_97x63-4
pictures-aut-inv_97x63-5

Η κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας 2014-15 της Carpisa επαναξιολογεί τις αρετές και την ομορφιά της Ιταλίας καθώς και  ό,τι γνωρίζει  ο κόσμος για  την ιταλική φινέτσα.

Οι λεπτομέρειες στολίζουν τις τσάντες, όπως τα μνημεία και οι ομορφιές κοσμούν την Ιταλία. Το μέταλλο πρωταγωνιστεί σε διάφορες μορφές, και χαρίζει λάμψη στις τσάντες  και τα αξεσουάρ.

Το rock-chic είναι ένα από τα κύρια θέματα της συλλογής, όπου το μαύρο χρώμα κυριαρχεί. Η ύφανση της συλλογής είναι το "Pied de Poule", τόσο σε micro αλλά και maxi παραλλαγές. Σημαντικό θέμα είναι και το animalier,  με τυπώματα καρύδας σε δέρμα πύθωνα, είτε γυαλιστερό, είτε με στίγματα, είτε αδιαφανές. Χαρακτηρίζεται από  υλικά με σημαντικό και πολυτελές ενδιαφέρον και  αναφέρεται στην παγκοσμίως γνωστή φήμη του τεχνίτη της Ιταλίας.

Το τελευταίο θέμα της συλλογής είναι το country-chic. Αποτελείται από τσάντες με μαλακές δομές και κοκκώδη υλικά που αναμιγνύονται με σουέντ και γούνα και χαρακτηρίζονται από γραμμές με ρομαντική διάθεση που μας θυμίζουν τοπία της πανέμορφης ιταλικής εξοχής.

Καλωσορίσατε στην Ιταλία,  καλώς ήρθατε στην Carpisa!