Milan Fashion Week: Τα μοντέλα του Emporio Armani που σόκαραν τους θεατές

Milan Fashion Week: Τα μοντέλα του Emporio Armani που σόκαραν τους θεατές

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και το show του Emporio Armani όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε την μεγαλύτερη προσοχή των celebrities και των δημοσιογράφων. Δυστυχώς, όμως δεν ήταν τα σχέδια που έμειναν αποτυπωμένα στο μυαλό όσων είδαν την πασαρέλα από την front-row αλλά τα ίδια τα μοντέλα. Πολύ αδύνατες κοπέλες φορούσαν τις έντονες μπλε δημιουργίες με τους θεατές να σαστίζουν με το θέαμα. Ο καλλιτέχνης Kyle Rankin μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter του: «λατρεύω τα σχέδια σου, πάντα τα λάτρευα και πάντα θα τα λατρεύω. Όμως επίτρεψε στα μοντέλα σου να τρώνε. Είναι δύσκολο να τις κοιτάς με τα κόκαλά τους τόσο εκτεθειμένα».

Εδώ και πολλά χρόνια η βιομηχανία της μόδας είχε απορρίψει τα μοντέλα που είναι υπερβολικά αδύνατα και έχουν διατροφικές διαταραχές, μια προσπάθεια για να μην υπάρξουν περιστατικά όπως του 2006 όταν η Luisel Ramos είχε πάθει ανακοπή καρδιάς μόλις κατέβηκε από την πασαρέλα. Τα περιοδικά μόδας και ομορφιάς δεν δημοσίευαν φωτογραφίες ή καμπάνιες με γυναίκες που είναι μικρότερες από 16 ετών ή πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Για πιο λόγο μετά από την τόση μεγάλη ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών της μόδας, εμφανίστηκαν τόσο αδύνατα μοντέλα στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο ακόμα δεν έχει εξηγηθεί.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή