5 tips για να έχετε πάντα μια λαμπερή εμφάνιση

5 tips για να έχετε πάντα μια λαμπερή εμφάνιση

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας πιέζουν και δεν προλαβαίνετε να προσέξετε τον εαυτό σας όσο θα θέλατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον παραμελείτε. Βρείτε λίγο χρόνο μέσα στον μήνα και αφιερώστε τον στην προσωπική σας φροντίδα, κάνοντας μικρές αλλαγές που θα βελτιώσουν κατά πολύ το στιλ σας καθώς και τον τρόπο που θα βλέπετε τον εαυτό σας από εδώ κι εμπρός.

Τα βήματα της ανανέωσης είναι απλά, γρήγορα και σχετικά οικονομικά και δεν έχετε παρά να τα ακολουθήσετε!

1. Αγοράστε μια νέα σκιά ματιών και ένα ρουζ που θα ταιριάζουν στο δέρμα σας και θα σας κάνουν να λάμπετε!

Το μυστικό είναι να επιλέξετε μία σκιά που θα τονίσει τα μάτια σας. Οι γήινες αποχρώσεις σίγουρα είναι ιδανικές. Από την άλλη πλευρά και το ρουζ παίζει σημαντικό ρόλο, δεδομένου ότι μπορεί να αλλάξει όλη τη δομή του προσώπου σας. Προτιμήστε ένα ελαφρύ , ροδακινί και φροντίστε να το περάσετε πάνω από τα μάγουλα και τα πλαϊνά του προσώπου.

2 . Δώστε στα φρύδια σας ένα νέο σχήμα

Ποτέ μην παραμελείτε τα φρύδια σας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο. Προσπαθήστε να τα περιποιείστε σωστά και να μην κάνετε υπερβολές. Ούτε τα θαμνώδη, αλλά ούτε τα πολύ λεπτά κολακεύουν. Μπορείτε να βγάλετε τα φρύδια σας είτε μόνη σας είτε να επισκεφθείτε την αισθητικό σας.

3 . Αλλάξτε το χτένισμά σας

Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι πάντα όμορφα, περιποιημένα και λαμπερά. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να τα προσέχετε και να τα φροντίζετε καθημερινά, ενώ μία φορά το δίμηνο επισκεφθείτε το κομμωτήριό σας, για να τα αλλάξετε ή να τα κουρέψετε. Μια αλλαγή, έστω και μικρή, στα μαλλιά σας θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει μία φρέσκια και ελκυστική εμφάνιση.

4. Ένα λαμπερό χαμόγελο

Το χαμόγελό σας είναι το καλύτερο αξεσουάρ σας! Γι’ αυτό η φροντίδα των δοντιών σας παίζει σημαντικό ρόλο. Μία καλή λύση είναι η λεύκανση και ο καθαρισμός, αλλά αν δε σας φαίνεται πολύ οικονομική, μπορείτε να προμηθευτείτε μία λευκαντική οδοντόπαστα που θα απομακρύνει τους λεκέδες και θα κάνει το χαμόγελό σας ακαταμάχητο. Tip: Ένα κόκκινο κραγιόν κάνει τα δόντια σας να φαίνονται δύο τόνους πιο λευκά.

5. Διαλέξτε ένα ολοκαίνουριο άρωμα

Η επιλογή του σωστού αρώματος θέλει χρόνο και πολλές δοκιμές. Βρείτε το ιδανικό που θα ταιριάζει στην εμφάνιση, το στιλ και την προσωπικότητά σας και σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ διαφορετική. Διαλέξτε ένα φρουτώδες ή ένα πιο κλασικό και ποτέ μην βάζετε παραπάνω από όσο πρέπει!

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Σιδέρη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή