Πως να φροντίσετε την επιδερμίδα σας πριν πέσετε για ύπνο!

Πως να φροντίσετε την επιδερμίδα σας πριν πέσετε για ύπνο!

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές από εμάς ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να ενυδατώνουμε και να καθαρίζουμε σωστά την επιδερμίδα μας πριν πάμε για ύπνο. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως όσο εσείς κοιμάστε, το δέρμα σας αναπνέει. Τι πρέπει να κάνετε, λοιπόν, πριν πέσετε για ύπνο για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή και υγιής;

1. Ξεβάψτε καλά το πρόσωπό σας. Πριν κοιμηθείτε πρέπει οπωσδήποτε να έχετε αφαιρέσει –είτε με μια lotion είτε με ένα μαντηλάκι καθαρισμού-κάθε ίχνος make-up που υπάρχει στο πρόσωπό σας. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε καλά τη μάσκαρα, αφού είναι το προϊόν που βγαίνει πιο δύσκολα απ’ όλα τ’ άλλα!

2. Βάλτε μία ενυδατική κρέμα. Η ενυδάτωση παίζει σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του προσώπου σας πριν πέσετε για ύπνο. Φροντίστε η ενυδατική κρέμα να έχει απαλό άρωμα ώστε να σας χαλαρώσει την ώρα που θα αποκοιμιέστε.

3. Προσοχή με το μαξιλάρι. Βεβαιωθείτε ότι ξαπλώνετε σε πλυμένα και καθαρά σεντόνια και μαξιλαροθήκες, διαφορετικά όποιο μικρόβιο υπάρχει στο κρεβάτι σας θα μεταφερθεί στο σώμα σας και το πρόσωπό σας. Μην αμελείτε, επίσης, το αέρισμα του δωματίου σας.

4. Μία κρέμα νυκτός είναι απαραίτητη. Κάντε ένα απαλό μασάζ καθώς απλώνετε την κρέμα ώστε να απορροφηθεί καλύτερα από το δέρμα σας και να αποκτήσει ελαστικότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή