Η Jennifer Lawrence πιο κομψή από ποτέ στη νέα καμπάνια Dior

Η Jennifer Lawrence πιο κομψή από ποτέ στη νέα καμπάνια Dior

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στο Hollywood γιατί εκτός από τις εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες έχει καταφέρει να αναδείξει την αυθεντικότητά της μέσα στην ομοιομορφία του Hollywood. Δεν είναι μια ακόμα όμορφη ηθοποιός που λέει και κάνει πάντα αυτό που πρέπει. Η Jennifer δεν φοβάται να πέσει, να κάνει χιούμορ και να διασκεδάσει κάθε φορά που κάνει μια δημόσια εμφάνιση. Αυτό ακριβώς αναδεικνύει μέσα από την νέα καμπάνια του οίκου Dior για την νέα κολεξιόν με τσάντες για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015.

Η 24χρονη ηθοποιός με λάμψη παλιού Hollywood εμφανίζεται έχοντας χτενίσει τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω και με μακιγιάζ που τονίζει τα ζυγωματικά της και τα χείλη της. Η Jennifer μιλάει στο video που παρουσιάζει τα παρασκήνια της φωτογράφησης για τη συνεργασία της με τον φωτογράφο Patrick Demarchelier και εξηγεί πώς τελειοποιεί κάθε φορά την τέλεια πόζα: «Κάθε φορά που είμαι μπροστά στην κάμερα είναι σημαντικό να έχω ένα χαρακτήρα στο μυαλό μου ή ένα συναίσθημα για να ‘βγαίνει’ κάτι στο βλέμμα μου», είπε, ενώ εξήγησε ότι μια γυναίκα είναι δυναμική όταν «εκπέμπει αυτοπεποίθηση, μπορεί να είναι σκληρή αλλά δίκαιη και ευγενική, αλλά και ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή