Η Victoria Beckham μας ξεναγεί στη νέα της μπουτίκ!

Η Victoria Beckham μας ξεναγεί στη νέα της μπουτίκ!

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Victoria Beckham έκανε τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στη Dover Street του Λονδίνου. Η διάσημη fashionista έχει μεγάλη εμπειρία στα ψώνια για αυτό έφτιαξε τη μπουτίκ σύμφωνα με τις ιδανικές προδιαγραφές που θα εξυπηρετούν την κάθε πελάτισσά της. Στο video που ανέβασε στη σελίδα της στο Youtube, η Beckham εξηγεί το concept της διακόσμησης της μπουτίκ και κάνει μια ξενάγηση στους χώρους της.

Στα 557 τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος όπου θα μπορούν οι πελάτες να βρουν κομμάτια από την προσωπική της κολεξιόν, δεν θα υπάρχει ταμείο ενώ δεν υπάρχει ούτε βιτρίνα! Όπως τονίζει η ίδια «είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος θα δει από κοντά τα ρούχα που σχεδίασα και δεν ήθελα μια παραδοσιακή βιτρίνα, απλά ένα παράθυρο και μια μεγάλη, συρόμενη πόρτα». Η Beckham άφησε μια τρύπα που συνδέει τους τρεις ορόφους του καταστήματος ώστε όπου κι αν κάθεται κανείς να μπορεί να βλέπει και τους υπόλοιπους ορόφους, ενώ την είσοδο του καταστήματος όπου υπάρχει η συλλογή με τις τσάντες, κοσμεί ένα art installation που επέλεξε η ίδια.  «Δεν υπάρχουν άσχημα ταμεία πουθενά, η πληρωμή θα γίνεται μέσω iPad ώστε να πηγαίνουμε εμείς στον πελάτη σε όποιο όροφο κι αν βρίσκεται» εξήγησε η Victoria που δεν θέλησε να έχει ούτε κλασικά δοκιμαστήρια, αλλά τοίχους από πράσινο γυαλί που διαμορφώνουν ένα στιλάτο χώρο για να δοκιμάζουν οι πελάτισσες τα ρούχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή