Ο Gerard Butler εξηγεί γιατί δεν θέλει να βλέπει φωτογραφίες του

Ο Gerard Butler εξηγεί γιατί δεν θέλει να βλέπει φωτογραφίες του

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Gerard Butler είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς στο Hollywood. Ο σκωτσέζος star ψηφίστηκε και φέτος από διάφορα περιοδικά ως ο πιο σέξι διάσημος άντρας, αφήνοντας πίσω του νεότερους και πιο δημοφιλείς άντρες της showbiz. Τι πιστεύει όμως  ίδιος για την εμφάνισή του; Η συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Vanity Fair δείχνει ότι ο ηθοποιός έχει ανησυχίες για την εμφάνισή του, δυσκολεύεται να κοιτάξει φωτογραφίες του στα περιοδικά και προσπαθεί να χαμογελάει στους paparazzi για να φαίνεται πιο όμορφος. Δεν είναι ματαιόδοξος, είναι απλά ένας άντρας με χιούμορ και αυτοσαρκασμό που δεν φοβάται να αποκαλύψει ότι τον ενδιαφέρει η εμφάνισή του.

Ο Butler είναι από τους άντρες που φαίνεται ωραίος και με κοστούμι και με casual ρούχα που τα προτιμά αφού όπως λέει δεν ξοδεύει πολύ χρόνο στην προετοιμασία του παρά μόνο πέντε λεπτά. Σαν κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια των αρωμάτων Hugo Boss δεν ξεχνάει να αναφέρει ότι έχει μια καλή σχέση με τα αντρικά αρώματα «έπαιζα με τα αρώματα του παππού μου όταν ήμουν νέος», λέει, ενώ πλέον πιστεύει ότι ένα καλό άρωμα μπορεί να σου δώσει τη δύναμη να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ο ηθοποιός θαυμάζει το στιλ του Steve McQueen και του Paul Newman όμως μάλλον δεν αισθάνεται ότι και ο ίδιος μπορεί να είναι πρότυπο γοητείας. Εξάλλου ποτέ δεν κοιτάζει φωτογραφίες του ούτε τις ψάχνει σε περιοδικά ή στο internet «μερικές φορές όμως τις βλέπω. Είναι αστείο γιατί κάθομαι στον υπολογιστή και μερικές φορές πετάγεται μια φωτογραφία μου ή κάποιος μου στέλνει μία». Η αυτοκριτική που κάνει είναι σκληρή -τρόπον τινά- αφού ακόμα και μια φωτογραφία μπορεί να τον βάλει στη διαδικασία να σκεφτεί τι φοράει και τι έκφραση έχει πάρει: «πρέπει να θυμάμαι ότι κάθε φορά που με ακολουθεί ένας paparazzi πρέπει να γελάω περισσότερο. Μερικές φορές όταν προσπαθείς να το παίξεις άνετος φωτογραφίζεσαι σαν κατσουφιασμένος».

Η σχέση του με τους paparazzi φαίνεται πως δεν είναι κακή, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγαίνει έξω και να περνάει καλά, όπως λέει αστειευόμενος «το χειρότερο είναι να έχω βγει βράδυ και ξαφνικά να πετάγονται μπροστά μου με το φλας και να παίρνω μια έκφραση σαν να μου επιτίθενται. Και το ξέρουν αυτό και φεύγουν με μια φωτογραφία μου όπου φαίνομαι τρομαγμένος. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως, όλα καλά. Αρκεί να περάσω καλά στο δείπνο μου». Ο Butler πάντα χρησιμοποιούσε τον σαρκασμό υπέρ του ή μάλλον τον αυτοσαρκασμό αφού ακόμα και στην ερώτηση για το ποια είναι η αγαπημένη του ταινία από όλες όσες έχει συμμετάσχει είπε: «Μάλλον το Bounty Hunter» αναφερόμενος στην ρομαντική κωμωδία που πρωταγωνιστούσε η Jennifer Aniston και συνέχισε «δεν κάνω πλάκα, μάλλον κάνω πλάκα σε μένα». Ο Gerard τελικά κατονόμασε τους «300» ως την ταινία που του άρεσε περισσότερο, ίσως γιατί  ο ρόλος του ως Λεωνίδας τον ανέβασε στην A-List του Hollywood. O 44χρονος ηθοποιός από τότε έχει υποδυθεί ρόλους τόσο σε περιπέτειες όσο και σε ρομαντικές κωμωδίες, όμως πλέον προτιμά δραματικούς ρόλους παρόλο που οι επόμενες δουλειές του είναι σε ένα θρίλερ (Geostorm) και στο «London Has Fallen» σίκουελ της περιπέτειας «Olympus Has Fallen».

Ο Gerard Butler δεν βλέπει τηλεόραση όμως παραδέχεται ότι πλέον οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι πολύ ‘ανεβασμένες’. Μάλιστα προσπαθεί να βλέπει το «Game of Thrones» όταν έχει χρόνο, δεδομένου ότι αυτή την περίοδο γυρίζει μαζί με τον  Nikolaj Coster-Waldau (τον ηθοποιό που υποδύεται τον Jaime Lannister)  την ταινία «Gods Of Egypt». Όπως λέει για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει ταινίες «όταν κοιτάω όσα έχω κάνει βλέπω ότι υπάρχει ποικιλία οπότε είναι δύσκολο να πω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου. Ποτέ δεν ξέρω τι θα έρθει». Ο ίδιος πάντως έχει παρατηρήσει ότι ο κόσμος τον αναγνωρίζει για τους ρόλους του στο «P.S. I Love You», το «300» και στο «Law Abiding Citizen» αν και όπως λέει πάντα με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, οι μεγαλύτερες γυναίκες τον θυμούνται για το «Phantom of the Opera».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή