Tips για άνετες και κομψές εμφανίσεις

Tips για άνετες και κομψές εμφανίσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες σπάνια θυσιάζουν το στιλ τους για μία άνετη εμφάνιση. Αυτό συνήθως συμβαίνει, γιατί αυτόματα συνδυάζουν στο μυαλό τους την άνεση με αθλητικά ρούχα, φαρδιά τζιν παντελόνια και φλατ παπούτσια που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σταθούν αντάξια ενός chic look.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού ακόμα και οι διάσημες fashion bloggers κι αρκετές celebrities έχουν καταφέρει να συνδυάσουν άνεση και στιλ με μερικά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους.

Ακολουθήστε 8 βασικούς τρόπους για να συνδυάσετε ρούχα και αξεσουάρ, άνεση και κομψότητα:

1. Τα statement φούτερ είναι το must have όχι μόνο γι’ αυτή τη σεζόν, αλλά για κάθε φθινόπωρο. Αντί να γεμίσετε τα ράφια της ντουλάπας σας με μονόχρωμα και βαρετά φούτερ, διαλέξτε ένα με μία έξυπνη φράση που ταιριάζει στο στιλ σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ανοιχτόχρωμο πανωφόρι κι ένα ζευγάρι μοντέρνα sneakers.

2. Poncho και κάπες θα δώσουν στιλ σε κάθε σας look. Τα poncho και οι κάπες είναι τα trendy πανωφόρια της σεζόν που σας χαρίζουν άνεση, cozy εμφανίσεις, ενώ φοριούνται πάνω από φορέματα αλλά και το αγαπημένο σας τζιν.

3. Τα layers ταιριάζουν στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Δημιουργήστε stylish looks με μοντέρνα t-shirts, φούτερ και άνετες ζακέτες. Το layered look είναι πάντα της μόδας, σας κρατάει σε ζεστή ενώ κυκλοφορείτε στην πόλη πάντα με στιλ.

4. Printed παλτό. Ακόμα και το πιο αθλητικό outfit μεταμορφώνεται εύκολα στο πιο στιλάτο σύνολο, αν προσθέσετε ένα παλτό με μοντέρνα prints.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή