Δημιουργήστε τέλεια looks με τα boyfriend jeans σας

Δημιουργήστε τέλεια looks με τα boyfriend jeans σας

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παντελόνι που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες -ακόμη κι αν προτιμούν το πιο κλασικό στιλ- γιατί είναι άνετο, μοντέρνο και συνδυάζεται με πολλά είναι χωρίς αμφιβολία, το boyfriend τζιν. Το φαρδύ παντελόνι με τα σκισίματα σε σκούρο ή πιο ανοιχτόχρωμο denim είναι ιδανικό για τις street εμφανίσεις σας και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα πιο στιλάτα σας σύνολα.

Διαλέξτε το κομμάτι που κολακεύει τη σιλουέτα σας και πάρτε ιδέες για να το συνδυάσετε με πουκάμισο, t-shirt, γιλέκο ή poncho. Προσθέστε τα μοντέρνα αξεσουάρ που θα αναδείξουν το κάθε σας look και κερδίστε τις εντυπώσεις.

1. Ιδανικός συνδυασμός, το τζιν σου με φούτερ κι αθλητικές πλατφόρμες. Κρατήστε ένα floral backpack για να συμπληρώσετςε το άνετο look.

2. Δοκιμάστε να συνδυάσετε το denim σας με ένα μαύρο lingerie top, κιμονό και ένα ζευγάρι δίχρωμες μπαλαρίνες.

3. Συνδυάστε το παντελόνι σας με t-shirt που θα έχει μία έξυπνη στάμπα ή ένα μουσικό λογότυπο. Πρόσθεσε ένα μαύρο γιλέκο, printed sneakers και κρατήστε ένα χρωματιστό μοντέρνο clutch ή φάκελο.

4. Προτιμήστε ένα πιο chic σύνολο με ψηλοτάκουνες γόβες, δαντελένιο top και κάπα. Για να μην είναι υπερβολικό το σύνολό σας, προσθέστε μόνο ένα διακριτικό κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

5. Φορέστε το αγαπημένο σας boyfriend τζιν με animal print πουκάμισο, ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια ανδρικού τύπου και ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα πλατύγυρο καπέλο.

 

Δημιουργήστε τέλεια looks με τα boyfriend jeans σας-1

Victoria Beckham Denim 290 Ευρώ

 

Δημιουργήστε τέλεια looks με τα boyfriend jeans σας-2

Uterque 99 Ευρώ

Για να πετύχετε τις πιο stylish εμφανίσεις, δείτε περισσότερα looks εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή